3 Ιαν 2011

Ο Πάγκαλος ξαναχτύπησε


Ο εγγονός του συνονόματου δικτατορίσκου, ο κλασικός πρώην αριστερός του κώλου που έκανε αντίσταση από το Παρίσι, ο άνθρωπος που το μόνο επάγγελμα που έχει κάνει στην Ελλάδα είναι αυτό του βουλευτή από το 1981, ο κύριος που διόρισε την κορούλα του στη βουλή την ίδια ώρα που κατηγορούσε τους άλλους για διαφθορά και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές κατέβασε τη γυναίκα του υποψήφια δήμαρχο Σαρωνικού – όπου πάτωσε θριαμβευτικά – μίλησε πάλι!

Και τι μας είπε; Ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες που διορίστηκαν ρουσφετολογικά. Ο τύπος έχει πει κατά καιρούς μεγάλες χοντράδες τρέχοντας μετά να γλύψει εκεί που έφτυνε όταν αντιλαμβανόταν πως δεν τον παίρνει (Γερμανοί, Αμερικάνοι, Γιωργάκης, κλπ.). Τώρα όμως έχει βρει εύκολο στόχο τους δημοσίους υπαλλήλους και δε χάνει ευκαιρία να μας δείξει πόσο θρασύδειλος είναι.

Δείτε κάποιες χαρακτηριστικές στιγμές του. Τη μια να καταγγέλλει το ΚΚΕ για αδιαφάνεια στα οικονομικά του και την άλλη να ομολογεί με απόλυτη φυσικότητα πως έχει πάρει και ο ίδιος μαύρα χρήματα από επιχειρηματίες.

Κορυφαία στιγμή η δήλωσή του πως το μνημόνιο είναι ευτυχία για τη χώρα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή αυτός τώρα δουλεύει για το καλό του ΠΑΣΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

βεβαιως και δουλευει για το καλο του ΠΑΣΟΚ,,,κανει ακριβως αυτο που θελει η κυβερνηση,,,να διχασει τον λαο και να τρωγομαστε μεταξυ μας,,,,αν δε μας φαει ο Παγκαλος δλδ (πω πω ενα στομα που εχει!!!! τρομακτικο! )

venceremos

frank είπε...

κάνετε λάθος και οι δύο, για το καλό όλης της χώρας δουλεύει ο άνθρωπος (τρόπος του λέγειν το άνθρωπος), για αυτό και τον πληρώνουμε όλοι μαζί με τους φόρους μας

8 εκατομύρια ευρώ κοστίζουν αθροιστικά για το 2011 τα "γραφεία" (δηλαδή οι παρατρεχάμενοι) του ΓΑΠ, του Πάγκαλου και του Παμπούκη