18 Απρ 2011

Καραγκιοζιλίκια

Έλεγχο με τα κανάλια πάνω από το κεφάλι τους κλήθηκαν να κάνουν κοινωνικοί και τεχνικοί επιθεωρητές εργασίας την Παρασκευή 15-4. Συγκεκριμένα, ο Ειδικός Γραμματέας είχε κανονίσει ραντεβού με δύο κεντρικά κανάλια ώστε να καταγράψουν ζωντανά τον έλεγχο και μάλιστα χωρίς καν να έχει ενημερώσει τους ίδιους τους επιθεωρητές!

Προς τιμήν τους οι επιθεωρητές αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε αυτή τη φάρσα, έδιωξαν τα κανάλια και πραγματοποίησαν κανονικά τον έλεγχο.

Ο άνθρωπος έχει τόση άγνοια που δεν γνωρίζει καν ότι ο επιθεωρητής οφείλει να μη δημοσιοποιεί σε τρίτους τα στοιχεία της επιχείρησης που ελέγχει. Τι τον νοιάζει άλλωστε, αυτός θα βρει τον μπελά του; Το πιθανότερο θα ήταν να τρέχουν τους επιθεωρητές στα δικαστήρια όσο ο ίδιος θα συνεχίζει την τηλεοπτική του καριέρα.

Τι φετιχισμός κι αυτός με τις κάμερες…Μήπως θα είναι καλύτερα για όλους να παίξει στην επόμενη σεζόν στο Dancing with the Stars να του φύγει κι ο καημός;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε στη διαβούλευση για τα αδέσποτα:
στο άρθρο 14 προτείνεται το ΣΕΠΕ να ελέγχει τα τσίρκο σχετικά με το αν έχουν άγρια ζώα.

Νομίζω ότι αυτή θα είναι πραγματική
αναμόρφωση.

Σε αυτήν την περίπτωση η τηλεοπτική κάλυψη θα ταίριαζε γάντι...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
οι συναδελφοι επιθεωρητες κακως αρνηθηκαν κατα τη γνωμη μου.Αν εγραφαν "καλα" στην καμερα, Θα τους εβλεπε ενας σκηνοθετης του χολυγουντ, και ισως τους προτεινε μια καριερα εκει. Χασανε ισως μια μεγαλη ευκαιρια.
Δεν σου ρχονται καθε μερα τετοιες ευκαιριες! κριμα

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxax
inspectors se drasi
CSI, FBI, CIA, Xfiles

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ο Σύλλογος Επιθεωρητών ΜΘΘ&Η για την νέα πρωτοβουλία του Ε.Γ. ΣΕΠΕ; Ρητορικό το ερώτημα. Είμαι σίγουρος ότι την στηρίζουν και αυτήν!