16 Ιουν 2011

Συνεδρίαση ΔΣ 16.06.2011

Στην παρούσα συνεδρίαση Τέθηκαν τα εξής θέματα
1. Υπουργική απόφαση για υπολογισμό προστίμων ( αναβλήθηκε η συζήτηση για την επόμενη συνεδρίαση  για να συγκεντρωθούν στοιχεία)
2. Αποτύπωση υπηρετούντος προσωπικού σε κεντρική υπηρεσία και ΣΕΠΕ για να δούμε τα κενά οργανικών θέσεων. Παρεμπιπτόντως η ΑΠ έχει από τις αρχές Μαΐου ζητήσει τα σχετικά στοιχεία αλλά οι αρμόδιες υπερεσίες ΣΕΠΕ και Υπουργείου δεν τα έχουν παραδώσει ακόμη.
3.Διαβάστικε μια ανακοίνωση όπου η το ΔΣ της ομοσπονδίας (sic) καλωσορίζει τα μέλη του συλλόγου ΓΓΝΓ  στην ομοσπονδία. Ποιος θα ενημερώσει τα μέλη του συλλόγου μας σε ποια ομοσπονδία ανήκουν δεν διευκρινίστηκε.  Η ΑΠ απλά έλαβε γνώση ….. στην τετελεσμένη απόφαση.
4.Ζητήθηκε να πάρουμε θέση για το σύλλογο βορείου Ελλάδας όσον αφορά την  απόφαση της Γενικής του συνέλευσης για αποχώρηση του από τη ΟΣΥΠΕ και την διεύρυνση των χωρικών ορίων του.  Τα άλλα μέλη του ΔΣ κατήγγειλαν αυτή την απόφαση, η εκπρόσωπος της ΑΠ όχι γιατί οι τρόποι και οι όροι συμμετοχής στα συλλογικά άτομα είναι απόφαση και ευθύνη των ίδιων των ατόμων, ο  κάθε σύλλογος  είναι υπεύθυνος για τη δημοκρατική λειτουργία  του δικού του συλλόγου και  εφ όσον προασπίζει τα συμφέροντα των μελλών του δεν έχει να φοβηθεί τη φυλλορρόηση των μελών αυτών. (Αυτό το αναφέρω μια και μας ζητήθηκε να τοποθετηθούμε στο αν είμαστε υπέρ η κατά της  φυλλορρόησης των μελών)
5. Εκδρομή - συζητήθηκε το θέμα της εκδρομής του Συλλόγου και ψηφίσαμε όσον αφορά δύο σκέλη α) Πρόγραμμα  προορισμός κλπ  πάρθηκε ομόφωνη θετική απόφαση β) τη χρηματοδότηση της εκδρομής από το ταμείο του συλλόγου  οι προτάσεις ήταν τρεις  300 ευρω, 200 ευρω και η ΑΠ καθόλου, εφόσον υπάρχουν χρήματα στο ταμείο του συλλόγου καλό θα ήταν να διατεθούν σε κοινωνικά ευαίσθητες δράσεις όπως χρηματοδότηση κατασκηνωτικού προγράμματος για τα παιδιά των συναδέλφων ή συμμετοχή σε παιδικούς σταθμούς .    
Αυτά !!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: