15 Νοε 2011

Στάση εργασίας σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική, η οποία -παρά το γεγονός ότι το κυβερνητικό σχήμα αλλάζει- εξακολουθεί να εφαρμόζεται και να διευρύνεται, πλήττοντας τον κόσμο της εργασίας, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους, τα ευρύτερα λαϊκά και μεσαία κοινωνικά στρώματα.

Ήδη έχουν μπει σε εφαρμογή και υλοποιούνται τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος  και του Πολυνομοσχεδίου, που προβλέπουν την απόλυση 30.000 Δημοσίων Υπαλλήλων (σε πρώτη φάση) και την εφαρμογή του νέου μισθολογίου, το οποίο σε συνδυασμό με τα νέα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα και τα χαράτσια, οδηγεί σε πλήρη εξαθλίωση των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, συμπορευόμενοι με όλους, όσοι πλήττονται από αυτή την πολιτική της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, που επιβάλλεται από τα κέντρα εξουσίας και την Τρόικα σε συνεργασία με τα ελληνικά κυβερνητικά σχήματα -ανεξαρτήτως συνθέσεως και κομματικής προελεύσεως- θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής και όλων όσων την στηρίζουν.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στις Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας-Συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011, στην Αθήνα, στην πλατεία Κλαυθμώνος και ώρα 13:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: