29 Νοε 2011

κοινή σύσκεψη των εκπροσώπων των τριών συλλόγων και της ομοσπονδίας


Χθές δηλαδή στις 29.11.11 έγινε κοινή σύσκεψη των εκπροσώπων των τριών συλλόγων  και της ομοσπονδίας μετά από πρόσκληση του συλλόγου Τεχνικών Επιθεωρητών.    Το θέμα  της συζήτησης ήταν οι όροι και προϋποθέσεις για τη συμμετοχή και των τριών συλλόγων στην ίδια ομοσπονδία. Η συζήτηση ήταν ενδιαφέρουσα το αποτέλεσμα ήταν οι εκπρόσωποι των δυο άλλων συλλόγων να δεσμευτούν ότι θα συζητηθεί το θέμα στην επόμενη γενική τους συνέλευση που την υπολογίζουν για τα μέσα του Ιανουαρίου.
Με την ευκαιρία της συνεύρεσης έγινε και συνάντηση με τη γενική γραμματέα του Κα Στρατινάκη για να ενημερωθούν για το νέο οργανόγραμμα των υπηρεσιών Υπουργείου και ΣΕΠΕ.  Στη συνάντηση αυτοί παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι και οι γραμματείς των  ΔΣ. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...οπότε μήπως θα μπορούσε εις εκ των προέδρων, γραμματέων κλπ των ΔΣ να μας ενημερώσει τι μέλλει γενέσθαι με το ταλαίπωρο Σ.ΕΠ.Ε;

Ανώνυμος είπε...

καποια ενημερωση απο τους συλλογους για μισθολογιο και νεο οργανογραμμα.τι γινεται ρε συναδελφοι ακουμε οτι καταργουνται διευθυνσεις, τα τμηματα μεταονομαζονται σε γραφεια,εκκαθαριστικο μισθοδοσιας εχουμε να δουμε απο τον αυγουστο!περνουμε και 350 ευρο και λεμε οτι ημασστε και καλα..

Ανώνυμος είπε...

οι αλλαγές στην οργανωτική διάρθρωση γίνονται ύστερα από ενδελεχή μελέτη των οργανωσιακών προβλημάτων αλλά και της οργανωσιακής κουλτούρας που θέλουμε να δημιουργήσουμε, αφού πρώτα απαντήσουμε στην παρακάτω ερώτηση:

- Είναι δικός μας;
ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ το τμήμα/διεύθυνση ΤΟΥ μπορεί να παραμείνει

ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ το τμήμα/διεύθυνση ΤΟΥ θα καταργηθεί

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι να συντονιστούν όλα αυτά τα ΔΣ, να συσκεφθούν κτλ...άστα να πάνε...

παρεμπιπτόντως που τους βάζουν; χωράνε???