4 Νοε 2011

Συγκεντρώσεις ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Αθήνας

Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος προγραμματίζει για τις 18:00 της Παρασκευής το ΚΚΕ, ενώ...
 
Συγκεντρώσεις ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Αθήνας
θα μιλήσει και η γενική γραμματέας του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα.

Στη συγκέντρωση, που διοργανώνεται από τα πρωτοβάθμια σωματεία στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος, καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ.


Σημειώνεται ότι τα μεσάνυχτα θα γίνει στη Βουλή η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.


Η Αλέκα Παπαρήγα απέρριψε κατηγορηματικά κάθε πρόταση για μεταβατική κυβέρνηση ή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και απευθυνόμενη τόσο στην κυβέρνηση όσο και στη ΝΔ ότι «δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ψηφίσετε πρώτα τη δανειακή σύμβαση και μετά να πάτε σε εκλογές».


«Υπάρχουν σήμερα και οι νοσταλγοί του Μανιαδιάκη και του Μεταξά αλλά σήμερα υπάρχει και η σύγχρονη τρομοκρατία», επέμεινε η κ. Παπαρήγα και ζήτησε «υπηρεσιακή κυβέρνηση προκειμένου να προχωρήσει στη διεξαγωγή των εκλογών και τίποτε άλλο».


Η δανειακή σύμβαση πρέπει να καταψηφιστεί, είπε η κ. Παπαρήγα, εκτιμώντας ότι «ήγγικεν η ώρα, οι ευρωπαϊκές καπιταλιστικές δυνάμεις να βγάλουν χώρες έξω από την ευρωζώνη», αλλά, όπως τόνισε, «εμείς πρέπει να φύγουμε με τη θέληση μας και ο εγχώριος πλούτος να περάσει στα χέρια του λαού».


Ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη σειρά, απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Παρασκευής τονίζει ότι «η κυβέρνηση πρέπει να φύγει άμεσα. Να ανατραπούν οι αντεργατικές πολιτικές και όσοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τις στηρίζουν».

πηγή: Επίκαιρα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ και η παρέα του από ότι φαίνεται προτιμουν να φυγουν με τα ελικόπτερα...

Πάντως οφείλω να τους αναγνωρίσω ότι το γέλιο που έριξα χτες όταν πανηγύριζαν την ψήφο εμπιστοσύνης των - δικών τους- βουλευτών, είχα πολύ καιρό.Τελικά αν δεν ήταν τραγικοί θα ήταν φοβεροί κωμικοί)

ΥΓ Οσο για την αριστερά, τι να πει κανείς...
Αν δεν αποφασίσουν να βάλουν στην άκρη αντιπαλότητες και ¨επαναστατικές καθαρότητες¨ και να συνεργαστούν για να σώσουμε ότι σώζεται, θα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα σκοτεινά χρόνια που μας περιμένουν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ 40 € ΣΕ ΕΜΑΣ Κ ΣΔΟΕ ΤΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΕΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

40 φαπες δινουν

Ανώνυμος είπε...

Είναι θέμα image αγαπητέ. Δεν έχει σημασία το ύψος του επιδόματος αλλά το ότι οι Επιθεωρητές παίρνουν επίδομα και διαχωρίζονται από τους υπόλοιπους...
Το χρήμα πολλοί μίσησαν, τη δόξα ουδείς...

χαχαχαχαχα