23 Ιαν 2012

Από διαρκείς εξετάσεις οι δημόσιοι υπάλληλοι, παράλληλα με τις διαρκείς μειώσεις

Υπηρεσίες και δημόσιοι υπάλληλοι θα τεθούν το επόμενο διάστημα υπό τον μεγεθυντικό φακό εμπειρογνωμόνων και του ΑΣΕΠ, ενώ ο μηχανισμός αξιολόγησης που θεσπίζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναμένεται να οδηγήσει σε μαζικές μετακινήσεις υπαλλήλων, χωρίς να αποκλείονται ακόμη και απολύσεις. Οι εξετάσεις θα είναι διαρκείς και θα βασίζονται σε κριτήρια που έχει αναλάβει να διαμορφώσει μέχρι το τέλος του μήνα ομάδα ειδικών, Γάλλων εμπειρογνωμόνων, που παρέχουν τεχνική υποστήριξη στην κυβέρνηση. Για τη βαθμολόγηση των υπηρεσιών θα δοθούν ερωτηματολόγια στο κοινό, για να καταγραφούν τα παράπονά τους.

Πηγή: Καθημερινή

Εμάς, θα μας αξιολογούν οι επιχειρήσεις μετά τον έλεγχο ........για να μας δώσουν και τα τρία ..............Α

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε όλους τους εργασιακούς χώρους ξετυλίγεται μια πρωτόγνωρη επίθεση. Απολύσεις, κατάργηση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, ελαστικοποίηση εργασιακών σχέσεων και εκ περιτροπής εργασία, μη καταβολή δεδουλευμένων ακόμα και το δώρου των Χριστουγέννων. Οι εργοδότες έχουν αποθρασυνθεί από τους αντιλαϊκούς νόμους της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου.
Τα θέλουν όλα και τα θέλουν τώρα!
Στόχος τους να πληρώσει την καπιταλιστική κρίση ο λαός και να διαμορφωθούν όροι για νέα αύξηση της κερδοφορίας του κεφαλαίου, μετά την καπιταλιστική κρίση. Στόχος τους η υπότιμηση της εργατικής δύναμης σε εξευτελιστικές τιμές.
Τα ίδια μέτρα δρομολογούνται και στο δημόσιο τομέα (ετοιμάζονται νέες μαζικές απολύσεις, δεν καταβάλλονται δεδουλευμένα), δεν έχουμε ούτε γιατρούς, ούτε φάρμακα. Έρχεται νέα κατρακύλα στους μισθούς.
Ετοιμάζεται νέο «μαχαίρι» στις επικουρικές αλλά και στις κύριες συντάξεις. Έρχεται νέο ασφαλιστικό με συντάξεις των 400 ευρώ.
Από τα παραπάνω, εύκολα μπορεί κάποιος να βγάλει το συμπέρασμα, ότι η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου (αποτελείται από ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ακροδεξιούς του ΛΑΟΣ ,εκπροσώπους της ολιγαρχίας του πλούτου πχ ΣΕΒ, την ΕΕ και το ΔΝΤ), σκοπεύει να εντείνει την επίθεση.
Όλοι μας συνειδητοποιούμε ότι χωρίς αντίσταση αλλά και οργανωμένη λαική αντεπίθεση θα μας ισοπεδώσουν.
Όλοι μας συνειδητοποιούμε ότι οι όποιες αυταπάτες υπήρχαν τελείωσαν.Αποκαλύπτεται ο αποκρουστικός χαρακτήρας της Ευρωπαικής Ένωσης και της συμφωνίας του Μάαστριχτ καθώς και οι ψεύτικες υποσχέσεις «ότι οι Ελληνες με το Ευρώ θα τρώνε με χρυσά κουτάλια».
Κάθε μέρα γίνεται πιο φανερό ότι ο λαός μας, δεν αντέχει άλλο την καταστροφή που επιφέρει η συνέχιση της παραμονής μας στην Ευρωζώνη και στην ΕΕ.
Κάθε μέρα γίνεται πιο φανερό ότι το δίλημμα που μπαίνει αντικειμενικά πλέον είναι:Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ.
Ή θα οργανώσουμε την οικονομία, την κοινωνία, την πολιτική σε μια νέα απελευθερωτική μη εκμεταλλευτική βάση για να ανήκει ο πλούτος στους εργαζόμενους που τον παράγουν,
Ή θα υποταχθούμε στις πολιτικές ακραίας εκμετάλλευσης και στο σφαγείο κάθε είδους δικαιώματος,κάθε είδους κατάκτησης.

Ανώνυμος είπε...

μυρίζουν αξιοκρατικές...απολύσεις

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΏΝΥΜΕ ΤΩΝ 7:30 ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΗ

Ανώνυμος είπε...

Aνωνυμε των 2 06 μηπως πρεπει να βρεθουμε σε μια ανοικτη συνελευση των υπαλληλων ολων των υπηρεσιων τις επομενες μερες?