24 Ιαν 2012

Μα τι είναι αυτά του λένε ..................

Τι κακόπιστοι άνθρωποι τι είναι αυτά που γράφουν για τον ειδικό μας γραμματέα να μη δουν άνθρωπο να προοδεύσει .... τσ τσ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και για κάτι αποσπάσεις από το ΣΕΠΕ στις Διαχειριστικές άκουσα,

α, ρε Πασοκάρα!

δε φτάνει που τα κάνανε σαν τα μούτρα τους, τώρα που μετράνε μέρες πηδάνε σαν ποντίκια

Ανώνυμος είπε...

Οι τεχνικοί στο blog τους αναφέρουν πως στις 20.01 τους ενημέρωσαν σχετικά με την αναδιοργάνωση των Τμημάτων τους. Αναφέρονται σε ίδρυση νέων, κατάργηση και συγχώνευση άλλων. Γνωρίζει κανείς εάν ο σύλλογός μας έχει ενημερωθεί τι θα γίνει με τις δικές μας υπηρεσίες; Και αν ναι, δεν θα πρέπει να γίνει κάποια επίσημη και κυρίως υπεύθυνη ενημέρωση; Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Γράφουν κι άλλα για τον ειδικό μας: http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/zoygla.html

Ανώνυμος είπε...

οι κρατικοί λειτουργοί που, για δικούς τους λόγους, επιμένουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Κανένα πρόβλημα, η εξουδετέρωσή τους είναι πανεύκολη: (α) τους βάζεις ηλίθιους / βαλτούς προϊσταμένους, (β) τους μεταθέτεις, (γ) τους εξοντώνεις στη δουλειά, αναθέτοντάς τους, ιδίως, δευτερεύουσες εργασίες, μέχρι να γονατίσουν, (δ) τους εξαγοράζεις (όσους μπορείς) με προνόμια κάθε είδους, (ε) δεν τους δίνεις τα μέσα να εργαστούν (π.χ. μηχανοργάνωση), (στ) κάθε μέρα ψηφίζεις κι άλλες διατάξεις για το αντικείμενο της δουλειάς τους, που διαλύουν κυριολεκτικά κάθε λογική προσπάθεια να βγει μια άκρη, (ζ) αν τα (α)-(στ) δεν δουλέψουν, παίρνεις το αποτέλεσμα της εργασίας τους και το βάζεις στο πιο ψηλό σου ράφι (για πάντα).

Ανώνυμος είπε...

Diavazeis kai λίφο katergarako? Kai antigrafeis arthra xvris kan na to anafereis? Ntropi! Alla gia exigise mas ti theleis na peis o poihths kai ti sxesh exei me to thema mas? Πάντως φοβερή η "είδηση" της zougla.gr η διαπλοκή και ο αυριανισμός σε όλο του το μεγαλείο. Αποστομωτική όμως η απάντηση στο ksipnistere.blogspot.com. Κάποιοι φαίνεται έχουν μπερδέψει το "ελεύθερο δημοκρατικό" με το μεροκάματο και τα βίτσια τους.
Artemhs.

Ανώνυμος είπε...

σίγουρα βιτσιόζα Αρτεμης σίγουρα…….
μόνο τα αφεντικά τους ξέρουν να γλείφουν κάποιοι δημοκράτες σαν και σένα
α και αυτά δοκίμασε να τα γράψεις στο «δημοκρατικό» μπλογκ του ειδικού σου …

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε παιδιά, μη βαράτε, παρεξήγησις. Το σχόλιο πήγαινε για τον ανώνυμο από πάνω που αντέγραψε κάτι για τους κρατικούς λειτουργούς, πως να τους απαξιώσεις, να τους εξουδετερώσεις κλπ. Με το δίκιο σας με κράξατε και σας ευχαριστώ. Θα πω έναν καλό λόγο για σας στον ει-δικό μου!
Αρτέμης

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσαμε να πουμε πολλά για τον ειδικό... Αλλά για να τον βγαζει ο ζούγκλας, ίσως ενοχλήθηκε από κανένα έλεγχο του ΣΕΠΕ στις επιχειρήσεις τουγια μη καταβολή δώρου.