30 Ιαν 2012

Συναυλία Συμπαράστασης στον Αγώνα των Εργαζομένων στον Τύπο

Συναυλία Συμπαράστασης στον Αγώνα των Εργαζομένων στον Τύπο
ALTER / ΔΟΛ / ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ / ΕΡΤ / Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - Κλειστό γήπεδο μπάσκετ Περιστερίου 

Γιαννιτσών 81 & Τζ.Κέννεντυ, έναρξη στις 7 μ.μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Σπ. Γραμμένος – Π. Δουρδουμπάκης – Αλ. Εμμανουηλίδης & Μ. Παπαγεωργίου – Μ. Ζαμάνη & The Angry Birds – Π. Θαλασσινός – Χρ. Θηβαίος – Κ. Θωμαΐδης – Illegal Operation – Alexis K. & Θ. Αναστόπουλος – Ε. Κουνενή – Γ. Κούτρας – Γ. Λεκόπουλος & Μ. Μεναχέμ – Lolek – Δ. Μητσοτάκης & Οι Ευδαίμονες – Θ. Μικρούτσικος – Mode Plagal – Π. Μουζουράκης – Λ. Παπαδόπουλος – Radiosol – Σπυριδούλα – Υπεραστικοί

Τι να κάνω με τρόμαξε η απειλή "
Διακινείστε την αφίσα για την συναυλία...
Κάποιος που δεν το έκανε,  έμεινε απλήρωτος για 10 μήνες και ακόμα περιμένει. Ένας άλλος υποχρεώθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση με μείωση μισθού και μετά και νέα μείωση και στο τέλος τον απέλυσαν από την δουλειά του. Ένας τρίτος δεν προώθησε αυτό το mail και την άλλη μέρα μπήκε σε εφεδρεία αυτός και τα παιδιά του και ο σκύλος του. Ένας άλλος αντί για λεφτά πληρώθηκε σε σελίδες Α4 αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 και για bonus πήρε ένα business plan. Ένας άλλος πήρε το δώρο των Χριστουγέννων σε ευρώ, αλλά σε μορφή σοκολατάκια. Διακίνησε το  λοιπόν για να μην έχεις την τύχη τους! "

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ-RIZOSPASTHS.
Δείτε τους.
Ανεβοκατεβαίνουν στο πολιτικό βήμα.
Παρελαύνουν στη μικρή οθόνη και στα μικρόφωνα.
Μιλούν περί «ανταγωνιστικότητας». Πουλούν «μούρη» περί «υπευθυνότητας». Κάνουν μαθήματα «πατριωτισμού». Ζητούν «σύνεση».
Καταγγέλλουν τις «αρρυθμίες». Ποζάρουν σαν εμβριθείς κατήγοροι των «υπευθύνων». Κηρύττουν τον «ορθολογισμό». Απαιτούν ανάληψη των «ιστορικών ευθυνών».
*
Και τι σημαίνει «ανταγωνιστικότητα», «υπευθυνότητα», «σύνεση», «εξορθολογισμός», «πατριωτισμός», «ανάληψη της ιστορικής ευθύνης»;
Μα ότι ο εργάτης πρέπει να ζει (στην καλύτερη περίπτωση) με 600 ευρώ καθαρά!
Οτι οι συνταξιούχοι πρέπει να ζουν με 300 ευρώ.

O γερο - Ανσέλμο
γυρίζει προς τον Ρόμπερτ Τζόρνταν και του λέει με λόγια απλά και φωνή σταθερή:
*«Θα τους έβαζα να δουλεύουν κάθε μέρα, όπως δουλέψαμε εμείς στα χωράφια κι όπως δουλεύουμε στα βουνά κόβοντας ξύλα, για όλη τους τη ζωή.Ετσι θα βλέπανε για ποιο σκοπό γεννηθήκανε οι άνθρωποι.Θα έπρεπε να κοιμούνται εκεί που κοιμόμαστε εμείς.Να τρώνε όπως τρώμε εμείς.Πρώτα απ' όλα όμως να δουλεύουν. Ετσι θα μάθουν».
*
Το παραπάνω απόσπασμα είναι από το έργο του Ερνεστ Χεμινγουέι «Για ποιον χτυπά η καμπάνα».
Το αφιερώνουμε ολόψυχα σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Είναι παράλογο να κυκλοφορούν τόσες πολλές εφημερίδες, να υπάρχουν τόσα πολλά ραδιόφωνα και κανάλια..... η αγορά (δηλαδή εμείς που αγοράζουμε εφημερίδες) δεν τα χωράει.

τι πιο εξυγιαντικό από το να κλείσουν αυτές οι άχρηστες επιχειρήσεις που ζουν γιατί εισπράττουν κρατικές επιχορηγήσεις και γιατί δεν πληρώνουν τα χρέη τους από το να κλείσουν;

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΕΣ.
Όποιος ήθελε να συμπαρασταθεί ας αγόραζε 3-4 ελευθεροτυπίες, ας έβλεπε την Αννίτα Πάνια στο ΑΛΤΕΡ κοκ