4 Οκτ 2012

πανεργατικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, από κοινού με τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ), τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα

Τη συμμετοχή της στο πανεργατικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, από κοινού με τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ), τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών, ανακοίνωσε την Τρίτη, η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ).

Κατά τη  συνεδρίαση της Τρίτης, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε τον γενικότερο συντονισμό της δράσης της με τα συνδικάτα του ιδιωτικού τομέα κατά των νέων επαπειλούμενων περικοπών σε μισθούς και κοινωνικές παροχές.

Εκτός από το συλλαλητήριο της Δευτέρας, η ΑΔΕΔΥ θα μετάσχει στην κοινή παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι και στη διοργάνωση δράσεων (όπως για παράδειγμα απογευματινά Συλλαλητήρια) σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ, ανάλογα με τις εξελίξεις και στην πορεία προς νέα γενική απεργία.

Η ηγεσία της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε, επίσης, να πάρει μέρος σε κοινές δράσεις με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Επίσης αποφάσισε να μετάσχει στις συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, τις οποίες ζήτησε χθες με επιστολή της η ΓΣΕΕ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ??????

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΙΣΧΥΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ άκουσα ότι είναι πολιτικός από τη Γερμανία και έρχεται την Τρίτη.ΙΣΧΥΕΙ!