31 Οκτ 2012

Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ σήμερα στα Προπύλαια

Συλλαλητήριο διοργανώνουν για σήμερα, Τετάρτη, ημέρα κατάθεσης του προϋπολογισμού, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις προωθούμενες περικοπές στην Υγεία, την Παιδεία και τις κοινωνικές παροχές.
«Η κατάθεση του πιο σκληρού, άδικου και αντικοινωνικού προϋπολογισμού λιτότητας, φόρων και ύφεσης, κατ’απαίτηση των τοκογλύφων δανειστών επιβαρύνει δραματικά το βιοτικό και κοινωνικό επίπεδο των πολιτών χωρίς να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της οικονομίας και της χώρας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, καλώντας τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση που θα λάβει χώρα την Τετάρτη, στις 18.00 στα Προπύλαια.
«Το πρόγραμμα δε βγαίνει, η ψυχή της κοινωνίας βγαίνει», προσθέτει η Συνομοσπονδία, προειδοποιώντας παράλληλα ότι οι σχεδιαζόμενες ανατροπές στα εργασιακά δικαιώματα, θα μετατρέψουν τη χώρα και τους εργαζόμενους «σε υπόδουλους σκλάβους του προηγούμενου αιώνα».
Σημειώνει επίσης ότι σε συνεννόηση με την ΑΔΕΔΥ και ανάλογα με την οριστικοποίηση των νέων μέτρων θα εξαγγελθούν απεργιακές κινητοποιήσεις των συνδικάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: