13 Μαΐ 2013

Απεργία η ΑΔΕΔΥ αυριο Τρίτη 14 Μαίου



Εικοσιτετράωρη απεργία για την Τρίτη αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ μετά τη συνάντησή της με την ΟΛΜΕ, αποφάσισε επίσης την προκήρυξη τετράωρη στάσης εργασίας για την Πέμπτη 16 Μαΐου "αδειάζοντας" ουσιαστικά τους καθηγητές.
Δήλωσε δε ο ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ  ότι:
«Με αυτήν μας την κινητοποίηση θέλουμε να στείλουμε μήνυμα ισχυρό στην κυβέρνηση, ότι δεν θα επιτρέψουμε μπλα μπλα μπλα ». (sic)
Στο γνωστό της ρόλο , δηλαδή του  Πόντιου Πιλάτου βρέθηκε η ΑΔΕΔΥ.  Η ΟΛΜΕ ζητούσε απεργία την Παρασκευή 17 Μαΐου  πρώτη μέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων , η  αρχική πρόταση έκανε λόγο για 24ωρη απεργία την Πέμπτη 16 Μαΐου, αλλά εκείνη μετατέθηκε για να καταλήξουν να αποφασίσουν τη Δευτέρα το μεσημέρι απεργία για την αμέσως επόμενη την Τρίτη το πρωί για οργανωτικούς και μόνο λόγους φαντάζομαι .
Η ΑΔΕΔΥ δεν έκανε το χατίρι στην ΟΛΜΕ, ούτε  στους υπαλλήλους μέλη της  έκανε τη χάρη όμως στην τρικομάτική κυβέρνηση με την προκήρυξη μιας ακόμα ανόργανης , τσούφιας  απεργίας …………………………. Βέβαια μπορεί να είχαν πολύ σημαντικούς λόγους να επιλέξουν την Τρίτη    (εκτός του πάντα επικαίρου και γιατί όχι και κομβικού συνειρμού του τρία , τρία πουλάκια κάθονταν κλπ κλπ )  ως μέρα προκήρυξης της απεργίας  (ανάδρομος Ερμής ) ……

Το καλύτερο όλων είναι ότι :
1.       Δεν θα συμμετάσχουν οι καθηγητές στην αυριανή απεργία της ΑΔΕΔΥ,
2.       Για κάλεσμα σε απεργοσπασία από τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ έκανε λόγο από την πλευρά του,  ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ στο ΔΣ της ΟΛΜΕ, Ηλίας Πατίδης.
Συνεχίστε τις καταγγελίες  κάνουν καλό …………    σε αυτούς που στόχο  έχουν να μας βάλουν τον έναν ενάντια στον άλλον
Α να μη ξεχάσω εγώ αύριο δεν θα απεργήσω συνειδητά και από επιλογή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα μας το λέτε ότι δεν αξίζει να συμμετέχουμε σε απεργίες της ΑΔΕΔΥ "για τα μάτια του κόσμου", τώρα που έχουμε θυσιάσει δύο μηνιάτικα γι'αυτές τα τελευταία 3 χρόνια;...