10 Δεκ 2013

Παναττική Στάση εργασίας για την Δημόσια Υγεία-Τετάρτη 11.12.2013

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ο.Σ.Υ.Π.Ε.
Δραγατσανίου 8, Τ.Κ.101 10, τηλ.: 2131516518
Email: osype@ypakp.gr, website: www. osype.gr
Αθήνα 10 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Η ΑΔΕΔΥ στηρίζοντας το δίκαιο αγώνα όλων των συναδέλφων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα στο χώρο της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί) και της Κεντρικής Διοίκησης (εργαζόμενοι στα Υπουργεία), καλεί το σύνολο των συναδέλφων εργαζομένων στο Δημόσιο τομέα, τους συνταξιούχους και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν δυναμικά στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17) και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Παράλληλα κηρύσσει Παναττική Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να δοθεί δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας καλεί όλους τους συναδέλφους Υπαλλήλους του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, να αντιπαλέψουμε μαχητικά τις εμμονές τις Κυβέρνησης στις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές, που έχουν οδηγήσει στην κατάρρευση της Δημόσιας και Δωρεάν Υγείας και Παιδείας, που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα, που καταστρέφουν ότι έχει απομείνει από το Κοινωνικό Κράτος, που επιτίθενται στα θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα και στις συνδικαλιστικές ελευθερίες, που επιβάλλουν αυταρχικά πειθαρχικές διώξεις, διαθεσιμότητες και απολύσεις.
Συνάδελφοι
Όλοι μαζί στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17) και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές, της φτώχειας και εξαθλίωσης, της λιτότητας, των χαρατσιών, της ανεργίας, των διαθεσιμότητων και των απολύσεων.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ








ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΑΚΝΙΑ


ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια: