23 Ιουλ 2019

Δεν θα δεχτούμε καμία αήθη επίθεση από καμία πολιτική ηγεσία

Ως δημόσιοι υπάλληλοι αλλά και ως επιθεωρητές έχουμε υποστεί έως σήμερα αήθεις επιθέσεις και ποικίλες προσβολές που έχουν σαν αποτέλεσμα να μειώσουν το έργο μας ως δημοσίων υπαλλήλων αλλά και των ίδιων των υπηρεσιών μας . 

Άλλη μια τέτοια αήθη επίθεση μας επιφύλαξε σε δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Υπουργείου μας σήμερα ο υπουργός μας Γιάννης Βρούτσης. 

Σε αυτό λοιπόν αναφέρει: 
"Ο αγώνας για την τήρηση της νομιμότητας στην αγορά εργασίας και την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζόμενων από κάθε μορφή αυθαιρεσίας σε βάρος τους, θα έχει ως πρωταγωνιστές τους ίδιους τους λειτουργούς του ΣΕΠΕ. 
Θα λειτουργούν με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους και θα υπηρετούν μόνο το συμφέρον του Ελληνικού λαού και κανέναν κομματικό παράγοντα όπως συνέβαινε στο παρελθόν." 

Θέλουμε να ενημερώσουμε τον υπουργό μας ότι:
Οι συνάδελφοι μας λειτουργούσαν και λειτουργούν με βάση το Σύνταγμα κάνοντας με περισσή υπευθυνότητα το δύσκολο έργο που τους έχει ανατεθεί. 

Δεν δικαιούται σε καμία περίπτωση να λασπολογεί με αστήρικτες γενικεύσεις που προσβάλλουν το σύνολο των εργαζομένων στο Υπουργείο.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι τα συνδικαλιστικά μας όργανα, όπως έχουν κάνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις και στο παρελθόν, θα αντιδράσουν άμεσα και θα πάρουν θέση και σ' αυτήν την αήθη επίθεση σε βάρος του συνόλου των συναδέλφων (δες εδώ τι έπραξε η ομοσπονδία μας με ομόφωνη απόφαση της σε αντίστοιχες περιπτώσεις)

Δεν υπάρχουν σχόλια: