28 Νοε 2021

Γενική Συνέλευση Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σε συνεδρίασή του την Παρασκευή 26/11/2021 συζήτησε το θέμα της συλλογικής εκπροσώπησης των μελών του υπηρετούντων υπαλλήλων στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας μετά την έναρξη λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής όπως αυτή προβλέπεται στον ν. 4808/2021. Κατόπιν ομόφωνης απόφασης στηρίζει τη δημιουργία ενός νέου συλλόγου με έδρα την Αθήνα που θα εκπροσωπήσει στο μέλλον όλους τους συναδέλφους που θα υπηρετούν στην ανεξάρτητη αρχή.

Για το λόγο αυτό προσκαλεί όλα τα μέλη του σε μια δημόσια και ανοιχτή συζήτηση καθώς το ζήτημα αφορά όλους τους συναδέλφους. Η συζήτηση αυτή πρέπει να γίνει με όρους διαφάνειας έτσι ώστε να διευκολύνει την ουσιαστική συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις διαδικασίες.

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι σας καλούμε να συμμετέχετε στην:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13:00

 Η γενική συνέλευση εξαιτίας των ιδιαίτερων υγειονομικών μέτρων που ισχύουν λόγω κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και σας αποσταλεί πρόσκληση για τη διαδυκτιακή συμμετοχή στη συνέλευση στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που ήδη μας έχετε διαθέσει.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας αποστείλετε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση, παρακαλούμε για την αποστολή της στο e-mail: syllogos-ye@ypakp.gr μέχρι την Πέμπτη 03/12/2021 και ώρα 11:00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: