17 Σεπ 2008

Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Είμαστε?


Ωχ τώρα ας μη ξεκινάμε από τα δύσκολα.



Να το πούμε καλύτερα κάτω τα χέρια από τον ΑΣΕ? Η ας τον βάλετε τον ΑΣΕ εκεί που ξέρετε (Που πάει ο νούς σας? Στα έσοδα του προϋπολογισμού εννοούσα. Πού αλλού?) … αν πληρώσετε εμάς σύμφωνα με τη δουλειά που κάνουμε (ελεγκτικό επίδομα, έξοδα κίνησης, αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας κλπ ) όμως.



Κάλιο αργά παρά ποτέ να το πω ή κάλιο αργά παρά αργότερα ?


Σήμερα μαζευτήκαμε έξω από το υπουργείο και δεν ήμασταν λίγοι, ναι !!! ήμασταν πολλοί, πραγματικά πολλοί. Αυτό δα θα έλειπε να μην πάμε και τώρα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Για περικοπή μισθού μιλάμε.



Μαζευτήκαμε έξω από το υπουργείο και κάναμε μια μίνι πορεία ως τη Σταδίου. Εκεί, έγινε και το γνωστό μπάχαλο για το ποίοι (αντιπρόσωποι παρατάξεων, να μην ξεχνάμε και τις παραδόσεις μας ) θα ανέβουν για συναντήσουν την υπουργό. Ανέβηκαν οι εκπρόσωποι μας το λοιπόν. Αλλά τι κρίμα … η υπουργός είχε πεταχτεί ως το υπουργείο οικονομικών. Μια δουλειά είχε? Κάτι της έτυχε της γυναίκας. Ατυχία …. αυτή την Φάνη και πάλι δεν την είδαμε. Η εκπρόσωπος της όμως μίλησε με τους εκπροσώπους μας. Εδώ που τα λέμε δεν είχε και άλλη επιλογή από το να τους μιλήσει. Τι στη μούγκα θα τη βγάζανε? Άκουσε το διεκδικητικό μας πλαίσιο, ήθελε δεν ήθελε φαντάζομαι. Δεν δεσμεύτηκε για τίποτα εκτός του ότι θα ενημερώσει την υπουργό σχετικά.



Οπότε και εμείς αποφασίζουμε (οι εκπρόσωποι αποφάσισαν αλλά ας πούμε ότι είναι το ίδιο) να μην ταλαιπωρήσουμε το κέντρο με άλλες πορείες. Να μαζευτούμε αύριο Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου ακόμα πιο νωρίς έξω από το υπουργείο, στις 7.30 το πρωί και να περιμένουμε την υπουργό να έρθει αυτή εκεί αν (λέμε τώρα) θέλει να μας συναντήσει.



Οκ 7.30 θα πάμε αλλά θα έρθει ή η Φάνη θα έχει και πάλι κάτι άλλο να κάνει?



ΥΓ. Το καλύτερο της μέρας ήταν ότι η πορεία μας ήταν κάτι πολύ παραπάνω από αξιοπρεπής . Ο κλάδος του επισιτισμού, να φανταστείς, που πορεύτηκε στη συνέχεια είχε πολύ λιγότερους συμμετέχοντες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο να μας ενημερώνετε γιατί εμείς του "εξωτερικού" (ελληνική περιφέρεια) δε μαθαίνουμε τίποτα για αυτά που γίνονται.
viernes70

Παπαδημητρίου Σταυρούλα είπε...

Εξωτερικού χα χα καλό...