6 Οκτ 2008

Για το περιβάλλον

Εμέις έχουμε τα δικά μας αλλά ... δεν είναι ξεκομένα από όσα συμβαίνουν στο ευρύτετο πειβάλλον μας... Α!! ναι το περιβάλλον σημαντική υπόθεση. Λοιπόν έλαβα ένα μέιλ που λέει πάνω κάτω αυτά:

Αγαπητοί φίλοι από την Ευρώπη,



Μακριά από τα μάτια των media, οι εκλεγμένοι εκπροσώποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προχωράνε στη σύνταξη ενός σχεδίου το κλίμα και την ενέργεια για την ήπειρό μας. Ως πολίτες, έχουμε αγωνιστεί σκληρά για μια συνολική αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και ως σήμερα οι ευρωπαίοι διαπραγματευτές έχουν οδηγήσει στην πρόοδο τις διεθνείς συνομιλίες για να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη. Αλλά αν αυτή τη στιγμή δεν καταφέρουμε να τα να περιορίσουμε τους ρυπαίνοντες στην ίδια μας την ήπειρο μια ευκαιρία θα έχει χαθεί. Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει τώρα.



Αυτή την Τρίτη το απόγευμα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συσκέπτεται για να οριστικοποιήσει τις προτάσεις του. Αλλά το όλο σχέδιο υπονομεύεται από τα βιομηχανικά λόμπι που πιέζουν. Πριν να είναι αργά, μέσα στις επόμενες 48 ώρες, ας βομβαρδίσουμε τους εκπροσώπους από τις δικές μας χώρες με ηλεκτρονικά μηνύματα και τις τηλεφωνικές κλήσεις. Καλώντας τους να μην ενδώσουν σε πιέσεις ομάδων ειδικών συμφερόντων. Να σχεδιάσουν ώστε να οικοδομηθεί ένα αειφόρο μέλλον για κοινωνίες μας.


Τα ονόματα και τα τηλέφωνα των εκπροσώπων της χώρας μας, που παραπέμπεί το εν λόγο μειλ είναι:


Greece: Antonios TRAKATELLIS
+32 (0)2 28 45762
antonios.trakatellis@europarl.europa.eu
EPP-ED (Nea Dimokratia)


Greece: Evangelia TZAMPAZI
+32 (0)2 28 45345
evangelia.tzampazi@europarl.europa.eu
PSE (Panellinio Socialistiko Kinima)

Greece: Dimitrios PAPADIMOULIS
+32 (0)2 28 45719
dimitrios.papadimoulis@europarl.europa.eu
GUE/NGL (Synaspismos tis Aristeras ton Kinimaton kai tis Oikologias)




68 άτομα από 27 χώρες - μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την επιτροπή περιβάλλοντος - μπορούν να καθορίσουν το σχέδιο αυτό. Και υπάρχουν δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες από εμάς σε κάθε μία από αυτές τις χώρες.

Το πιο αποτελεσματικό που μπορούμε να κάνουμε είναι όσοι το δυνατόν περισσότεροι από εμάς με email ή να καλέσετε τα γραφεία των εκπροσώπων αυτών στις δικές μας χώρες (ιδιαίτερα αυτών που προέρχονται από το συντηρητικό κόμμα του ΕΛΚ ομπρέλα, που έχουν δείξει οι περισσότερες ενδείξεις που στον για τους εκπροσώπους), την υπόθεση του δεν τους επιτρέπει να συμβιβαστούν για να μολύνουν και άλλο. Ζητώντας τους να επενδύσουν στην οικοδόμηση ενός πιο καθαρό και πράσινο μέλλον για την Ευρώπη. Σε μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας και υψηλών τιμών των ορυκτών καυσίμων, η υπόθεση της αποτελεσματικότητας και της βιωσιμότητας γίνει ακόμη πιο ζωτικής σημασίας.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για όλα όσα χρειάζεστε - ονόματα, αριθμούς τηλεφώνου, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προτάσεις για το τι να μπορείτε να πείτε.
http://www.avaaz.org/en/save_our_future_europe/?cl=133819863&v=2246


Εγώ έστειλα ένα μειλ . Τώρα αν θα το διαβάσει κανείς…. ποιος ξέρει. Έκανα μια προσπάθεια πάντως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: