13 Οκτ 2008

Φθινοπωρινή σύναξης των επιθεωρητών




Καλό το νετ και η απόστασή του αλλά από κοντά τα λέμε καλύτερα …

Ε καινούργια σεζόν με κινητοποιήσεις κλπ Είπαμε, λοιπόν, να βρεθούμε και να τα πούμε ένα Σαββάτο βράδυ όλοι μαζί σε κάποιο μαγαζί.
Όπότε έχουμε και λέμε το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008 το βράδυ γύρω στις 09.00 σας περιμένουμε στις «Θελήσεις», Ιάκχου 13 $ Ιερά Οδός στο Γκάζι(στάση μετρό Κεραμικός), να τα πούμε από κοντά.

Παρακαλώ ας ενημερώσουμε, ο ένας τον άλλον ή και από δω στο χώρο των σχολίων, για το αν μπορούμε να είμαστε παρόντες ώστε να κανονιστούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα πρακτικά ζητήματα (τραπέζια, καρέκλες).

Καλή μας διασκέδαση



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η σύναξις είναι ανοιχτή και στις/στους συζύγους, αγαπημένους/ες, γκομένους/ες και τυχόν τέκνα μας?

Ανώνυμος είπε...

Καλά να περάσετε. Μακάρι να μπορούσα να έρθω.
viernes70

Παπαδημητρίου Σταυρούλα είπε...

red- inspector Για παιδιά δεν θα το συμβούλευα.. (εγώ τα δικά μου δεν θα τα πάρω πάντως) αλλά για τον καλό/καλή μας (με όποια τυπική μορφή) εννοείται ότι είναι καλοδεχούμενοι . Όλοι οι καλή χωράνε . Ο καθένας πληρώνει το μερτικό του οπότε….

Ανώνυμος είπε...

Φάτε και κάνα παϊδάκι και για μας τους υπόλοιπους παιδιά. Και μην ξεχάσετε να στέιλετε το λογαριασμό στη Φάνη (γιατί Φάνη και όχι Φανή άραγε?).
Παρεπιμπτόντος η παραίτηση από τις υπερωρίες δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση, τουλάχιστον στην Υπηρεσία μου.
Κάποιοι παίρνουν κομματική γραμμή από το Υπουργείο (να βράσω την συναίνεση της ΔΑΚΕ στις δράσεις)και κάποιοι άλλοι είναι υπερβολικά φιλάργυροι και κοντόφθαλμοι.
Ήδη για το ζήτημα της αποχής από τους ελέγχους έρχισαν να αιωρούνται έμμεσες απειλές περί παράβασης καθήκοντος και άλλα ωραία. Καλό θα ήταν να τεθεί το ζήτημα στο Σύλλογο.

Παπαδημητρίου Σταυρούλα είπε...

kon - απειλές? ναι αυτό νομίζω πρέπει άμεσα να συζητηθεί και να δοθεί και αν γίνεται γραπτή η άποψη του νομικού συμβούλου με τον οποίο ήρθε σε συνενόηση ο Συλλόγος. Η ΔΑΚΕ είναι γνωστή για την ενότητα της και την ομοφωνία της πρωτίστος. Κατι που φάινεται άλωστε και στη Δεξιά κυβέρνησή μας ... Στο μόνο που συμφωνούν είναι ότι η παράταξή τους πρέπει να μείνει στην κυβέρνηση.
Με "βαρία καρδία" θα πιουμε κ ένα ποτήρι για τους συναδέλφους της επαρχείας . ... που δεν μπορούν να είναι κοντά μας..

Ανώνυμος είπε...

για το θέμα των παιδιών αστειευόμουνα. Το αμόρε όμως θα το φέρω γιατί έχει αρχίσει ήδη την μουρμούρα..........