20 Μαΐ 2009

Φιάσκο

Μπράβο σας και πάλι μπράβο σας
Λοιπόν, άλλο ένα φιάσκο του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας
Έφτιαξαν μια σελίδα (πλήρωσαν ένα σκασμό λεφτά για να την φτιάξουν), διαφήμισαν τη λειτουργία της (πληρώνοντας επίσης ένα σκασμό λεφτά) για να κάνουν πράξη την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.


Η σελίδα όμως έπεσε ……Όποιος έχει την απορία αν έχει ΑΜΚΑ και μπει στον κόπο να συνδεθεί για να το ελέγξει, απλά μένει με την απορία. Το μήνυμα που βγάζει η είναι ότι , εκτελούνται λέει έργα συντήρησης .



ΥΓ. Η καλή δουλειά από την αρχή φαίνεται. ….. Ε είπαμε κάνουν πράξη την ασφαλιστική μεταρρύθμιση αλλά μην κουραστούν κ΄ όλας
Όπως αναφέρετε από τους ίδιους δημιουργούς του «Ο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) είναι ουσιαστικά η ταυτότητα εργασίας και ασφάλισης κάθε εργαζόμενου, συνταξιούχου και προστατευόμενου μέλους της οικογένειάς τους στη χώρα μας. Με τον ΑΜΚΑ θα εξυπηρετήστε πιο εύκολα και γρήγορα σε όλες σας τις συναλλαγές που αφορούν την εργασία και την ασφάλιση όπως: να προχωρήσετε σε έναρξη απασχόλησης και ασφάλισης, να καταβάλετε τις ασφαλιστικές σας εισφορές, να εκδώσετε ή να ανανεώσετε το βιβλιάριο ασθένειας, να πάρετε τη σύνταξή σας ή τις οποιεσδήποτε παροχές, επιδόματα και βοηθήματα και όλα αυτά με πολύ λιγότερες καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Ο ΑΜΚΑ αντικαθιστά τον Αριθμό Μητρώου (ΑΜ) που μέχρι σήμερα χορηγούν οι Ασφαλιστικοί Φορείς στους ασφαλιζόμενους και στους συνταξιούχους, κάνοντας τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α 75/15.05.2009 το οποίο κυκλοφόρησε στις 19.05.2009
ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Σ.ΕΠ.Ε.), ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ


KON