28 Μαΐ 2009

Άρχισαν οι διαγραφές;

Σήμερα η πλειοψηφία του ΔΣ του συλλόγου μας διέγραψε από μέλος του μια συνάδελφο. Δεν επιθυμώ να δημοσιοποιήσω καταστάσεις και ονόματα εδώ στο νετ, σε χώρο δημόσια προσβάσιμο. Θα αναφερθώ μόνο στη δική μας θέση, έχουμε γράψει σχετικά και σε παλαιότερο ποστ μας


Συμφωνούμε ότι διαφωνήσαμε και εμείς τόσο με τις θέσεις της συναδέλφου και πολύ περισσότερο με τη χρονική στιγμή που επέλεξε να τις δημοσιοποιήσει. Το διαφωνώ με το διαγράφω όμως απέχουν πολυυυυυυυυυυ.



Αν διαγράφαμε όλους όσους διαφωνούμε και συστήναμε συλλόγους μόνο με αυτούς που συμφωνούμε θα χρειαζόμαστε στο υπουργείο μας για παράδειγμα γύρω στους 100 συλλόγους (τι να μας κάνουν 3; αστεία πράγματα).


«Διαφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ και με τη ζωή μου ακόμα το δικαίωμα σου ελεύθερα να λες ότι πιστεύεις» Πριν από πόσους αιώνες είπε τα λόγια αυτά ο Βολτέρος; Και τα ακούει κανείς; Τα θυμάτε κανείς; Τι είναι η δημοκρατία κούφια λέξη; Κουφάρι κενό περιεχομένου; Φερετζές για να καλύψει τους έξυπνους, τους καπάτσους επαγγελματίες της πολιτικής; Στη δημοκρατία η συναρθρωση η σύνθεση και ο διάλογος είναι αυτά που έχουν αξία. Οι διαγραφές θυμίζουν άλλα πολιτικά καθεστώτα (αριστερά ή δεξιά ) και δεν συμβαδίζουν με δημοκρατικές πρακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: