3 Μαΐ 2010

Ολοι στη 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη

Μετά την ανακοίνωση των μέτρων η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας την Τρίτη και την Τετάρτη αντί για 24ωρη που είχε προγραμματίσει, ενώ η ΓΣΕΕ έχει εξαγγείλει 24ωρη για την Τετάρτη.

Όλοι στους δρόμους ....... .............. για να

ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ

- ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
- ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΠΑΧΘΗ ΜΕΤΡΑ
- ΣΤΑ ΨΕΥΤΟ- ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΩΝ
- ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ
- ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ


Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος παραδέχθηκε δημόσια ότι, με την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης, η χώρα δέχθηκε μείωση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων, πράγμα όχι μόνο ηθικά επιλήψιμο, αλλά και κατάφωρα αντισυνταγματικό (άρθρο 28, παρ. 2). Ο ελληνικός λαός σύρεται σε καταστάσεις πρωτόγνωρες οι οποίες προμηνύουν εκτόξευση της ανεργίας, γενίκευση της φτώχειας και παραπέρα ευτελισμό.

Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται ερήμην του λαού πάνω στα συντρίμμια της οικονομίας που άφησε το πολιτικό σύστημα. Ας ξεπεράσουμε το σοκ, ας δηλώσουμε την αντίθεση μας στα όσα έγιναν και σε όσα πρόκειται να γίνουν σε βάρος των πολιτών αυτής της χώρας, ας συναθροιστούμε κι ας κάνουμε την φωνή μας να ακουστεί. Ας ξαναπάρουμε τη δημοκρατία στα χέρια μας.


ΥΓ.: Ραντεβού λοιπόν την Τρίτη ώρα 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια και όχι στις 11:00 έξω από το public στο Σύνταγμα όπως είχαμε γραψει χθες
Και την Τετάρτη στις11:00 στο Μουσείο

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα θεσω ενα απλο ερωτημα και παρακαλω να απαντηθει απο τους στελεχη της Α.Π.

Η Α.Π. , που ειναι μελος του ΔΣ ,,,τι κανει για ολα αυτα?

μπορειτε να μας ενημερωσετε για τις ενεργειες σας?

ευχαριστω

venceremos

Παπαδημητρίου Σταυρούλα είπε...

Η άποψη της ΑΠ όπως αυτή δημοσιεύτηκε σε ποστ σ’ αυτό εδώ το μπλογκ στι 5 Μαρτίου 2010 όπου έγινε και η τελευταία γενική συνέλευση του ΔΣ του συλλόγου μας έχει ως εξής :
Συνεδρίασε χτες, 4-3-2010, το Δ.Σ. του Συλλόγου έχοντας δύο βασικά θέματα. Την συμμετοχή του Συλλόγου στις κινητοποιήσεις της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τα νέα μέτρα και την συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο που έγινε επίσης χτες.
Στον Γενικό Γραμματέα τέθηκαν κυρίως τα θέματα που αφορούν στις περικοπές σε υπερωρίες, επιδόματα, έξοδα κίνησης κλπ., και όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπήρξε κάποια δέσμευση για το τι μέλλει γενέσθαι με τις αποδοχές μας, πέραν της υπόσχεσης ότι προσωπικά ‘θα κάνει ότι μπορεί"........

η δική μας θέση ...... Γενική Συνέλευση τώρα και μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!
Δες το εδώ http://autonomiprotoboulia.blogspot.com/2010/03/blog-post_05.html
Απλό και ξεκάθαρο κατά τη δική μας ταπεινή γνώμη «να συγκληθεί γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου όπου να ενημερωθούμε και θα συζητηθούν τα μέσα και οι τρόποι των κινητοποιήσεων μας» δεν αποφασίζουμε προτείνουμε

no future είπε...

μεχρι κ ο παπουλιας ζητησε να μπουν φυλακη οι απατεωνες (προφανως για πολιτικους και κομματικα στελεχη, διοικητες δεκο,οργανισμων δημοτ. επιχ/σεων , μιλαγε κλπ)

θα μπει ομως φυλακη καποιος? εδω εγινε το σκανδαλο της σιμενς και ο βασικος συνεργατης της σιμενς στην ελλαδα , ο κοκκαλης , δεν κληθηκε να καταθεσει στην εξεταστικη επιτροπη. ας μας πει επιτελους ο κυριος κοκκαλης, ποιους πολιτικους λαδωσε για να κλεισει δουλειες στον οπαπ , στον οτε κλπ, και ας μπουν φυλακη αυτοι που τα αρπαξανε.
Οτι εκανε στο ποδοσφαιρο εκανε και στα δημοσια εργα. διαρκως λαδωνε. το θεμα ειναι ,οτι ,ετσι λειτουργουσε το συστημα, ο ιδιος εχει μικρο μεριδιο ευθυνης, το μεγαλυτερο το εχουν αυτοι που χρηματιζονταν, εις βαρος του ελληνικου λαου