7 Μαΐ 2010

Υπ. Εργασίας - Επίσκεψη του Ειδικού Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε Μ. Χάλαρη στην Καλαμάτα

Τις Επιθεωρήσεις Εργασίας στην Καλαμάτα επισκέπτεται ο Ειδικός Γραμματέας του Σ.ΕΠ.Ε κ.Μ. Χάλαρης στο πλαίσιο μια σειράς προγραμματισμένων συναντήσεων με στελέχη του Σ.ΕΠ.Ε. Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε μία εποχή όπου οι εργασιακές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων και δέχονται πλήθος αλλαγών, θεωρούμε ότι η ενίσχυση και εντατικοποίηση των υπηρεσιών που παρέχει το Σ.ΕΠ.Ε. κρίνεται απαραίτητη. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η βασική αρμοδιότητα της Υπηρεσίας Ειδικών Επιθεωρητών του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας που αποτελεί η διενέργεια εσωτερικών τακτικών ή έκτακτων ελέγχων της λειτουργίας των επιμέρους υπηρεσιών του Σ.ΕΠ.Ε, ενισχύεται. Τα ευρήματα των εσωτερικών επιθεωρήσεων καταγράφονται, αναλύονται και αξιοποιούνται με στόχο την ενεργοποίηση διορθωτικών ή προληπτικών ενεργειών σε περίπτωση που εντοπιστούν οποιεσδήποτε μη συμμορφώσεις, λάθη ή ανεπάρκεια κατά την ορθή εφαρμογή των διαδικασιών που διέπουν την εύρυθμη λειτουργία και την υψηλή απόδοση της παροχής υπηρεσιών του Σ.ΕΠ.Ε. Η επιτυχία του Σ.ΕΠ.Ε. σε αυτή τη δύσκολη περίοδο σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται και από την απόδοση των Εσωτερικών Επιθεωρήσεων που διενεργούν οι Ειδικοί Επιθεωρητές. Για το λόγο αυτό η πολιτική ηγεσία θέτει σε υψηλή προτεραιότητα το έργο των Ειδικών Επιθεωρητών και δεσμεύεται να το υποστηρίξει με κάθε τρόπο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aπό την μια καταργούν τις ΣΣΕ και μειώνουν τους μισθούς σε επίπεδο πείνας και από την άλλη θέλουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από το ΣΕΠΕ?

Και τι θα ελέγχει δηλαδή το ΣΕΠΕ?

Πάνε καλά?

Μάλλον κρέας υπαλλήλων ψάχνουν...

Ανώνυμος είπε...

Ο μάχιμος στην φωτιά φαίνεται...

και όχι στα σαλόνια

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάντως η μάνα μου έλεγε να μην γίνω στρατιωτικός.

Τώρα τι να της πω που με κάνουν με το ζόρι???

Ανώνυμος είπε...

http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=160110

Ανώνυμος είπε...

ειδικοι επιθεωρητες? εχουν πολυ χαμηλο επιπεδο οι πιο πολλοι. Καλο ειναι να γινει μετακινηση τους σε καποια υπηρεσια για να μαθουν την ελεγκτικη διαδικασια και την εργατικη νομοθεσια απο την αρχη και στην θεση τους ,να μετακινηθουν νεοι υπαλληλοι με ορεξη για δουλεια

Ανώνυμος είπε...

Aπό Επιθεωρητές το ΣΕΠΕ πάει μια χαρά...

Με το νομοθετικό πλαίσιο έχει πρόβλημα...Με τους μισθούς των υπαλλήλων του, την υποδομή των υπηρεσιών κτλ κτλ

Δεν βαριέσαι...έτσι κι΄αλλιώς όλα πάνε για φωτιά...

Άντε να ζήσουμε να θυμόμαστε ότι κάποτε ήμασταν μαριονέτες σε κουκλοθέατρο...