28 Νοε 2012

όλοι μαζί την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012 στη προσυγκέντρωση Σταδίου 29, στις 10:00π.μ



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ο Σύλλογός μας σας καλεί να συμμετάσχετε όλοι στα απεργιακά μέτρα, τα οποία αποφασίστηκαν κατά τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Παρασκευή 23.11.2012, διεκδικώντας τα εξής:

1)   Την κατάργηση του μέτρου των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων και επιπλέον να μην τεθεί κανένας συνάδελφος σε διαθεσιμότητα.

2)   Την εξαίρεση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας από οποιοδήποτε οριζόντιο μέτρο απομοίωσης προσωπικού.

3)   Την κατάργηση των διατάξεων του ν. 4093/2012 και του άρθρου 1 της από 12-11-2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορούν το πειθαρχικό δίκαιο, με το οποίο καταργείται ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας. Τη νομική θωράκιση των συναδέλφων Επιθεωρητών Εργασίας κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους, καθώς και τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για να περιφρουρηθεί το σύστημα ελέγχων, έτσι ώστε να ασκούνται οι έλεγχοι απρόσκοπτα και οι συνάδελφοι Επιθεωρητές Εργασίας και όσοι συνδράμουν στο έργο τους να προστατεύονται από κάθε μορφή εργοδοτικής αυθαιρεσίας.

4)   Την άμεση καταβολή των εξόδων κίνησης για την κάλυψη των μετακινήσεων προς και από τους χώρους εργασίας των Επιθεωρητών.

Συνάδελφοι, σας καλούμε όλους να στηρίξετε και να συμμετάσχετε στην

24ωρη απεργία την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012
και στη  συνέχεια
στο απεργιακό μέτρο της μη πραγματοποίησης ελέγχων στους χώρους εργασίας (ο χρόνος έναρξης του μέτρου ορίζεται η ημέρα της 24ωρης απεργίας).



Είμαστε αποφασισμένοι, την ώρα που όλος ο δημοσιοϋπαλληλικος χώρος δέχεται άνευ προηγουμένου επίθεση, να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας, που η επίλυσή τους χρονίζει στο Υπουργείο μας και εντείνονται από τις νέες οριζόντιες ρυθμίσεις, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει την παρουσία μας στους χώρους εργασίας και την συμβολή μας στην εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας.
Καλούμε όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς (ΓΣΕΕ, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία) να κατανοήσουν και να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα και στις διεκδικήσεις μας. Ο αγώνας αφορά όλους καθώς ο στόχος μας είναι πρωτίστως η προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων όλης της χώρας που μπορεί να επιτευχθεί μόνο εφόσον διασφαλιστεί ότι μπορούμε να κάνουμε σωστά τη δουλεία μας.


Συνάδελφοι

σε αυτό τον αγώνα η παρουσία και η συμμετοχή όλων στην 24ωρη απεργία, αλλά και στο απεργιακό μέτρο είναι αναγκαία όσο ποτέ!


Συνάδελφοι

όλοι μαζί την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012
στη προσυγκέντρωση Σταδίου 29, στις 10:00π.μ.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η εξαίρεση του ΣΕΠΕ θα γίνει και ΄΄ το τίμημα ΄΄ θα είναι οι 28 συνάδελφοι που τίθενται σε διαθεσιμότητα
Με αυτό θα πληρώσουμε την εξαίρεση μας
Στο επόμενο τρίμηνο ΔΕΝ σας λέει κανείς ότι κινδυνεύουν και οι Μόνιμοι
Δ.Ε του Υπ . Εργασίας και ΣΕΠΕ
Όπως και οι Δ.Ε μόνιμοι και οι ΙΔΑΧ και του ΟΑΕΔ και του Υπ. Πολιτισμού
και οι Νοσοκομειακοί
Και φυσικά ΔΕΝ σας λέει κανείς ότι αργότερα οι έλεγχοι των Επιθεωρητών θα περάσουν σε …..ΙΔΙΩΤΕΣ
Μην κουνάς το κεφάλι …
Θα το δεις και αυτό …
Έτσι έλεγαν και οι 28 ΄΄διαθέσιμοι΄΄ συνάδελφοι
Ελα μωρέ …
Δεν μας πειράζει εμάς …
Θα σε πειράξει …
Τρέχα ,κινήσου ,φώναξε…
Τώρα …, όχι αύριο
Αύριο θα είναι αργά
Δον