10 Ιαν 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ



Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 
           
           Με ενέργειες του Συλλόγου και μετά  από συμφωνία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ με τον Ο.Α.Σ.Α. παρέχεται η δυνατότητα έκδοσης και έκπτωσης στις ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών  και για τα μέλη μας, για όλα τα συγκοινωνιακά μέσα της Αθήνας και για το έτος 2014, οι οποίες θα ισχύουν από την 1η Φεβρουαρίου 2014 μέχρι  και την 31η Ιανουαρίου 2015. 
      Οι ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών διακρίνονται σε  :
α) Ετήσια Κάρτα για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς αξίας 347,00 €
Ισχύει για  Λεωφορεία, Τρόλεϋ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ, Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και Προαστιακό (για το τμήμα της γραμμής Μαγούλα - Πειραιάς – Κορωπί).
β) Ετήσια Κάρτα για Λεωφορεία, Τρόλεϋ και Τραμ αξίας 154,00 €.
Ισχύει για Λεωφορεία (εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα - Σαρωνίδα της γραμμής Ε22), Τρόλεϋ και Τραμ.


    Για να προβούμε στην έκδοση των καρτών απεριορίστων διαδρομών, για όσους το επιθυμούν, θα πρέπει να συμπληρωθεί η συνημμένη αίτηση, η οποία θα υποβάλλεται καθημερινά στην Ταμία του Συλλόγου μας Αικατερίνη Ξυγκάκη στη Κοραή 4 Αθήνα, γραφείο Δ27 και στις ώρες 12:00 - 14.00 μ.μ. μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία και φυσικά το ανάλογο χρηματικό ποσό, μέχρι την 17η Ιανουαρίου 2014, ημέρα Παρασκευή.



Για διευκόλυνση σας, σας  παραθέτουμε τις τιμές , χωρίς τις εκπτώσεις, των καρτών απεριορίστων διαδρομών όπως αυτές παρουσιάζονται από την ΟΣΥ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι επιτυχία ή απόλυτη ξεφτίλα? Εφόσον οι Σύλλογοι δεν κατάφεραν κάτι για έξοδα κίνησης, αυτό δεν θα έπρεπε να είναι δωρεάν τουλάχιστον για τους ελεγκτές?...άντε καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον επανω - δεν παραιτηστε καλυτερα τπτ δεν καταφερατε