27 Ιαν 2014

Εξοδα κίνησης



 Με τη δημοσίευση τουΦΕΚ 113/24.01.14 επιτέλους δόθηκε λύση στην αποζημίωση μας για τη διενέργεια ελέγχων έστω μέχρι τους 5.  

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαρέθηκα να κάνω ελέγχους... Δεν θέλω τα λεφτά....μπορώ να συμμετέχω μόνο;

Ανώνυμος είπε...

υπάρχουν επιθεωρητές που δεν κάνουν ελέγχους αλλά αν βάζουμε το όνομά τους στο δελτίο θα παίρνουν και αυτοί το επίδομα ελέγχου;

Ανώνυμος είπε...

Συμμετέχω ή κάνω άρα μετακινούμε .... για δαπάνη μετακίνησης μιλάμε... όποιος καταβάλει για την κίνηση λαμβάνει την αποζημειωση τόσο απλό.....

Ανώνυμος είπε...

Με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι που θα φάμε με χρυσά κουτάλια. Υπομονή

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και εδώ παρείσφυσε η μονταζιέρα του Μαξίμου ? (Σχόλιο για τον από πάνω)

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ..... συνάδελφε ..... γιατί αυτό το επιχείρημα του Μαξίμου με τρελαίνει αφού ο Συριζα αυτό ή το άλλο καλύτερα πείνα και πλειστηριασμός και Αντώνης Πρωθυπουργός .........

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί μια φήμη,δεν ξέρω αν αληθεύει.Ότι στέλεχος μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, της(κάτα τα άλλα "ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ" και "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ" κλπ.)ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ,αποσπάστηκε σε γραφείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ???

Ανώνυμος είπε...

μή το ψάχνουμε...όλοι ανεξάρτητοι είμαστε...και (αναρχο)αυτόνομοι

Ανώνυμος είπε...

Αποσποσπάστηκε ο μισός και ασπάστηκε ο αλλος μισος?

Ανώνυμος είπε...

Τι έχουμε να δούμε ακόμα απο τους "αυτόνομους" και τους "ανένταχτους" κρυφοσυριζαίους της Αυτόνομης Πρωτοβουλίας και της ΑΣΥ?
Είναι γλυκός ο δρόμος της εξουσίας.Ράβουν ήδη υπουργικά κουστούμια ο Στρατούλης και τα άλλα παιδιά του νεόυ πασόκ(θα χρειαστούν βεβαίως και αποσπασμένα υπηρεσιακά στελέχη για τα υπουργικά γραφεία..)

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό όλοι στο μαντρί του ΠΑΜΕ. Ελεγχόμενο μαγαζί με ιεραρχική δομή, επετηρίδα και προοπτικές εξέλιξης. Μην μπλέκουμε με ανασφαλείς και αβέβαιες καταστάσεις τύπου κυβερνητική εξουσία. Μην βάλουμε τα χεράκια μας στα σκατά. Εμείς καθαρές δουλείες...Καλοί είναι και οι 250.000 πιστοί ΚΚΕδες, που ταίζουν την νομεκλατούρα!

Αρης

Ανώνυμος είπε...

θα περνουμε μαζι κ τους του
τουριστες τους ιδαχ;