21 Ιουλ 2015

ΑΔΕΔΥ: Τετάρτη 22/7/2015-Συλλαλητήριο κατά της 2ης δέσμης Μνημονιακών μέτρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή και ψηφίστηκε από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία ένα νέο μνημόνιο λιτότητας, νεοφιλελεύθερων απορρυθμίσεων, μαζικών εκποιήσεων, υποθήκευσης του δημόσιου πλούτου της χώρας και ανατροπής ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.
Το μνημόνιο αυτό υπονομεύει τη λαϊκή κυριαρχία αφού προβλέπει νεοαποικιακό έλεγχο της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.
Η Κυβέρνηση, μετά την ψήφιση της πρώτης δέσμης των αντιλαϊκών μέτρων, εισάγει για ψήφιση στη Βουλή την Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015, μία δεύτερη δέσμη σκληρών μνημονιακών μέτρων που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν:
1. Τις αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, προκειμένου να γίνονται δίκες – εξπρές σε ζητήματα που θα αφορούν πλειστηριασμούς ακινήτων, έτσι ώστε αυτά τα ακίνητα να περιέλθουν στα «νύχια» τραπεζών και funds – «γερακιών» του εσωτερικού και του εξωτερικού.
2. Την ενσωμάτωση, στο εθνικό δίκαιο της χώρας μας, της Κοινοτικής Οδηγίας για την «ανάκαμψη» και την εξυγίανση των τραπεζών. Η οδηγία αυτή προβλέπει ότι σε περίπτωση αποτυχίας και εκκαθάρισης των τραπεζών επιλαμβάνονται οι μηχανισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και όλους τους πολίτες της Αττικής σε παλλαϊκή συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή την Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 και ώρα 7:30μμ στα Προπύλαια.
Συνεχίζουμε τους αγώνες για:
  • Να μην περάσει και να ανατραπεί το νέο βάρβαρο μνημόνιο.
  • Την Ανατροπή όλων των μνημονιακών πολιτικών και την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
  • Τη μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους.
  • Την προάσπιση της λαϊκής κυριαρχίας, ανεξαρτησίας και δημοκρατίας.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαπλοκή...

http://www.thepressproject.gr/article/79403/To-tetragono-tis-Diaplokis

Ανώνυμος είπε...

παρακαλω θετω ενα θεμα υποψιν σας, και εφ οσον κρινετε να το θεσετε προς συζητηση στο μπλοκ σας.Αν εχουν γινει σχετικες συζητησεις με υπηρεσιακους παραγοντες και εχουν ληφθει αποφασεις παρακαλω να μας ενημερωσετε.
ευχαριστω

"ΣΕΠΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΛΥΣΗ Ή ΜΕΣΩ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ;"

Η εργασια είναι πραγμα ιερο και η προστασια του είναι σπουδαια υποθεση. Το δικαιωμα της καταγγελιας είναι ιερο, όπως και το δικαιωμα του επιθεωρητη εργασιας να ασκει τα καθηκοντα μεσα σε συνθηκες αξιοπρεπειας.

Ακριβως επειδη οι επιθεωρητες εχουν αξιοπρεπεια και υψηλο αισθημα καθηκοντος, είναι επιβεβλημενο πια να καταργηθει η δυνατοτητα να γινονται ανωνυμες καταγγελιες. Οι καταγγελιες θα πρεπει να γινονται μονο επωνυμα, εγγραφως, με πληρη στοιχεια του καταγγελοντος αλλα και με πληρη περιγραφη των στοιχειων που καταγγελονται, μεσα στα πλαισια του απορρητου και της αρτιας ασκησης των καθηκοντων των επιθεωρητων του ΣΕΠΕ.

Καλώ την αρσυ, τον συλλογο και την ομοσπονδια, να εξετασει το ζητημα αυτό και να το θεσει προς εφαρμογη, αν θελουμε να διατηρησουμε το κυρος της Υπηρεσιας του ΣΕΠΕ σε υψηλο επιπεδο, όπως ακριβως του αξιζει και να μην χρησιμοποιειται για ιδιον οφελος, προς επιλυση προσωπικων, αστικων, και ότι διαφορων σκεφτει ο κάθε ενας.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε στην Ελλάδα και πολύ συχνά γίνεται χρήση δικαιωμάτων με καταχρηστικό τρόπο.

Θα συμφωνήσω και ΄γω με τον από πάνω.

Εφόσον ο Επιθεωρητής δεσμεύεται με την τήρηση των κανόνων εχεμύθειας, είναι απολύτως επιβεβλημένη η έγγραφη και επώνυμη καταγγελλία.

Το ΣΕΠΕ δεν μπορεί να γίνεται περίγελος από τον κάθε ανεκδιήγητο και κακόβουλο.