13 Ιουλ 2015

24ωρη Απεργία την ημέρα ψήφισης της αντιλαϊκής συμφωνίας αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ

Προκηρύσσουμε 24ωρη Απεργία την ημέρα ψήφισης της αντιλαϊκής συμφωνίας με απεργιακά συλλαλητήρια στην Αθήνα καθώς και στις έδρες των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Καλούμε τις Ομοσπονδίες και τα σωματεία να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις, καταλήψεις, συγκεντρώσεις στους χώρους εργασίας αύριο, Τρίτη 14 Ιουλίου 2015.
Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη Ομοσπονδιών και Σωματείων προτρέπουν την Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να αποφασίσει, τις αμέσως επόμενες μέρες, τη συνέχιση και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο μαζί με τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους βροντοφωνάζουμε:
ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πια ΑΔΕΔΥ βρε παιδιά,τι τσαμπουνάτε και μας δουλεύετε.
Χεστηκε η φοράδα με την ΑΔΕΔΥ και αλλα λογια να αγαπιόμαστε.Ξερετε τι μας περιμένει.

Ανώνυμος είπε...

Θα απεργήσεις συνάδελφε;

Νικος Μποσινάκος είπε...

http://www.efsyn.gr/arthro/symvan-tis-5is-ioylioy-kai-i-akariaia-akyrosi-toy



Καταλήξαμε μοιραία να μας σώζει ο πρωθυπουργός από την χρεωκοπία των τραπεζών και της χώρας, αποδεχόμενος την πλήρη ηθική και πολιτική χρεωκοπία της παράταξής του αλλά και της κοινωνίας ολάκερης. Θα κούρευαν λέει αλλιώς τελείως τις καταθέσεις οι ‘εταίροι’, θα τις μηδένιζαν. Δεν είχε άραγε περάσει ένα ανάλογο ενδεχόμενο από το μυαλό όσων ψήφισαν Όχι; Μην μας υποτιμάτε και τόσο! Ο λαϊκός κόσμος που αρνήθηκε την συνθηκολόγηση είχε συναίσθηση ότι έμπαινε σε ζώνη αβεβαιότητας και θα υπήρχε κόστος. Δεν ήξερε κανένας ποιο ακριβώς θα ήταν αυτό, αλλά ουδείς ήλπιζε ότι η λαϊκή ετυμηγορία θα γινόταν σεβαστή χωρίς αντίτιμο από τους δανειστές. Αν το δίλημμα είναι οι καταθέσεις μας ή η ζωή μας ρωτήστε μας τουλάχιστον. Αφήστε μας ένα περιθώριο να διαλέξουμε εμείς και όχι εσείς στην θέση μας, ανάμεσα στις οικονομίες μας, και στην ελευθερία μας και την αυτοδιάθεσή μας. Την μία και μοναδική φορά που μας ρωτήσετε, πήρατε την απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι ξεβράκωτοι, οι άσωτοι ,οι σπάταλοι ,που χρωστάνε παντού, που τα έτρωγαν στον ιππόδρομο, στα κομμωτήρια ,στα ταξί, στις διακοπές με κάρτες, στα δάνεια [και του παλιού συνεταιρισμού που διέλυσαν και στον σύλλογο σήμερα]θέλουν χάος και δραχμή. Δεν έχουν και δεν θα χάσουν τίποτα. Εμείς που το αίσθημα της οικονομίας το έχουμε με το παραπάνω, που έχουμε εγκράτεια και λογική γιατι να χάσουμε τις οποιες καταθέσεις και οικονομίες.
Βρήκαν το άλλοθι της εθνικής ανεξαρτησίας οι πεινάλες και μπαχαλάκιδες.Δηθεν είναι κουλτουρα και ιδέα.