29 Ιαν 2016

Ενημερωτική απεργιακή συνέλευση-Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                                                         Αθήνα 25/1/2016
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 8, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 2131516296
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Συνάδελφοι/ Συναδέλφισσες

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η εκθεμελίωση της Κοινωνικής Ασφάλισης και η προώθηση ψήφισης ενός Νομοσχεδίου που χτυπά όλους μας, δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους. Το νέο Ασφαλιστικό θίγει τόσο τους σημερινούς συνταξιούχους όσο και τους ασφαλισμένους που θα συνταξιοδοτηθούν στο μέλλον, μέσω του νέου υπολογισμού των συντάξεων και του επανυπολογισμού των ήδη αποδιδόμενων συντάξεων.
Τα ισοδύναμα και οι κόκκινες γραμμές μεταμορφώνονται σε συνολική επίθεση απέναντι στην επιβίωση της ελληνικής κοινωνίας. Η επίθεση της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στα Εργασιακά – Ασφαλιστικά – Συνταξιοδοτικά – Φορολογικά και η φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.
Η παρουσία όλων μας στην παρούσα κρίσιμη συγκυρία είναι απολύτως απαραίτητη, προκειμένου να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αγώνα μας για την αποτροπή της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης των χρόνιων κατακτήσεων στα εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα.
Σας καλούμε να συμμετέχετε στην ενημερωτική απεργιακή συνέλευση για το νέο Ασφαλιστικό νομοσχέδιο την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 13:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου ορόφου, Σταδίου29.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΛΒΙΡΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ                                                  ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΚΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: