30 Ιαν 2016

Κοπή πίτας του Συλλόγου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                                         Αθήνα 26/01/2016
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δραγατσανίου 8, Τ.Κ. 10110
Τηλ.: 2131516296
Φαξ: 2103221589
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητές/οι Συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σας προσκαλεί ναπαρευρεθείτε στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας , η οποία θαπραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου
μας, 4ος όροφος, Σταδίου 29.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θεωρεί σημαντική την παρουσία σας στην εκδήλωση, καθόσον θεωρούμε την ημέρα αυτή ευκαιρία για να θέσουμε υπόψη της Πολιτικής Ηγεσίας τις διεκδικήσεις μας. Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί να παραστεί η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου μας.
Επίσης, στην εκδήλωση με ιδιαίτερη χαρά θα βραβεύσουμε τα παιδιά των συναδέλφων που πέτυχαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το να είμαστε αγενείς, δεν προσθέτει τίποτα στα επιχειρήματά μας.
Όταν θέτουμε υπόψη της πολιτικής ηγεσίας το διεκδικητικό πλαίσιο, και μάλιστα παρουσία της και παρουσία του συνόλου των υπαλλήλων σε μέρα γιορτής, χρειάζονται γερά επιχειρήματα. Με την αγένεια και η επιθετική συμπεριφορά τα όποια επιχειρήματα εξαφανίζονται και ακούγονται μόνο οι κραυγές.

Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να μας προβληματίσουν ο τόνος, το ύφος και η ειρωνεία σε κάποια σημεία από τις κεντρικές ομιλίες στην πίτα των Συλλόγων και μάλιστα σε συνδυασμό με αναρτήσεις που ακολούθησαν στα social media (στο όριο της εξύβρισης). Η εκπροσώπηση του συνόλου απαιτεί τουλάχιστον σοβαρότητα.