7 Μαρ 2017

Ενημέρωση από τη συνεδρίαση ΔΣ Συλλόγου στις 03-03-17 και από την συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου στις 06-03-17.



Την Παρασκευή 03-03-17 και ώρα 09:00 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου με θέματα ημερήσιας διάταξης α) τα έξοδα κίνησης των επιθεωρητών εργασίας και των υπαλλήλων που συνδράμουν στον έλεγχο και β) το σχέδιο νέου Οργανογράμματος Υπουργείου και Σ.ΕΠ.Ε.


Στη συνεδρίαση τα θέματα συζητήθηκαν διεξοδικά και αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου για το θέμα των εξόδων κίνησης  και παράλληλα να προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα ώστε να συζητηθεί το θέμα του Οργανογράμματος αλλά και όλα τα άλλα τρέχοντα θέματα που έχουν προκύψει κατά την παρούσα χρονική περίοδο.


Η συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 06-03-2017 κατά την οποία το ΔΣ του Συλλόγου ζήτησε να ληφθεί κάθε μέριμνα και να γίνει κάθε ενέργεια ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα η καταβολή των εξόδων κίνησης για την πραγματοποίηση των ελέγχων του Σ.ΕΠ.Ε. με τη διαδικασία που γίνονταν έως σήμερα. Ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε για την απρόσκοπτη καταβολή των εξόδων κίνησης και την λήψη όλων των σχετικών υπηρεσιακών αποφάσεων ώστε να επανέλθει η προηγούμενη και πιο ενδεδειγμένη διαδικασία καταβολής. Επίσης διαβεβαίωσε ότι τα έξοδα κίνησης του μηνός Φεβρουαρίου θα πληρωθούν κανονικά στις 13 του μήνα.


Μετά την συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα πραγματοποιήθηκε εκ νέου ΔΣ του Συλλόγου στο οποίο αποφασίστηκε η πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευση του Συλλόγου στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την οποία θα υπάρξει ειδική Ανακοίνωση – Ενημέρωση προς του συναδέλφους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΣΥΠΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΠΕ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ BLOG; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

Θα πείτε γιατί δεν πήραμε έξοδα κίνησης; Είναι αλήθεια ότι η ηγεσία μας έδωσε «εντέλλεστε» στους αρμόδιους υπαλλήλους για να πληρωθούν στις 12- 13 ;

Ανώνυμος είπε...

Σύλλογος Συνταξιούχων.
Μπράβο στην ΠΑΣΚ,ειναι μάγκες με πείρα....
Εκαναν κινητοποίηση και ..
ΠΑΣΚ 5
ΔΑΚΕ 2
Καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

πόσοι ψήφισαν ξέρουμε ανώνυμε των 9:42;

Ανώνυμος είπε...

Οσοι και να ψηφησαν η ΠΑΣΚ πρώτη

Ανώνυμος είπε...

Πασκίτες ζήστε με τις αναμνήσεις σας....