20 Μαρ 2017

Διατηρείται τελικά η Περ. Δ/νση Ανατολικής Αττικής;



Από αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε, στο τελικό οργανόγραμμα Υπουργείου και ΣΕΠΕ που αποστέλλει το υπουργείο μας στο υπουργείο εσωτερικών για έγκριση, περιλαμβάνετε η Περ. Δ/νση Ανατολικής Αττικής . Η διατήρηση της, που προέκυψε ως αποτέλεσμα της διαβούλευσης, είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
Αυτή, συνάδελφοι είναι μια νίκη,  κυρίως των συναδέλφων, που με επιχειρήματα στοιχειοθέτησαν την ανάγκη ύπαρξης αυτοτελούς Περ/κης Δ/νσης στην περιοχή που υπηρετούν. Είναι και μια νίκη της παράταξής μας, που από την αρχή στήριξε το δίκαιο το αίτημα των συναδέλφων.


Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι είναι προς θετική κατεύθυνση η αποδοχή από την πολιτική ηγεσία του δικαίου αυτού αιτήματος.

Ελπίζουμε να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στη συνέχεια.


YΓ: Μαθαίνουμε ότι, μετά το πέρας της διαβούλευσης και πριν την υποβολή της τελικής πρότασης του οργανογράμματος, του υπουργείου μας  στο υπουργείο εσωτερικών, υπήρξαν και άλλες τροποποιήσεις  του, προς το βέλτιστο.  Όταν διαμορφωθεί μια τελική εικόνα για τις αλλαγές θα  υπάρξει σχετική ενημέρωση.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άρα, ποιός ο λόγος να γίνει Γ.Σ. Συλλόγου, αφού τα επιμέρους αιτήματα λύνονται σιγά - σιγά μέσω της διαβούλευσης;

Ανώνυμος είπε...

Αυτά παθαίνει ο κόζμος όταν φτιάχνει γραμματείες για ρομά, οικιακή οικονομία, γεμιστά και δεν συμμαζεύεται για να βολεύει κολλητούς και αυλοκόλακες..

Ανώνυμος είπε...

Αυτά, αυτά ξαφνικά ανοιγουν τμήματα και Δ/νσεις στο ΣΕΠΕ που τα είχαν καταργήσει το 2014. Δραμα το να μεγαλώνει το ΣΕΠΕ να μην πω και αμαρτία αλλά τι άλλο να περιμένει κανείς. Άκου εκεί να μεγαλώνει τι; Το ΣΕΠΕ; αν είναι ποτέ δυνατόν!! Και μη χειρότερα να λέμε που δεν άνοιξαν και όλα τα τμήματα και τις Δ/νσεις, άγιο είχαμε !!!