17 Μαρ 2017

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας την Τετάρτη 22-03-2017


Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου ορόφου της ΚΥ του Υπουργείου στην Σταδίου 29 με τα ακόλουθα θέματα:

α) Προτεινόμενο οργανόγραμμα Υπουργείου και Σ.ΕΠ.Ε., β) Έξοδα κίνησης, και γ) Εφαρμογή πληροφοριακών συστημάτων.

Η ΑΡΣΥ καλεί όλους τους συναδέλφους - μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν ενεργά στη Γενική Συνέλευση ώστε να συζητηθούν και να παρθούν αποφάσεις για όλα τα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν. 

Πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή και την κάλυψη εξόδων μετακίνησης: 

- Για τα μέλη του συλλόγου που υπηρετούν σε υπηρεσίες εκτός Αττικής και θα μετακινηθούν για την συνέλευση  η απουσία από την εργασία τους  είναι δικαιολογημένη. Το ίδιο ισχύει και για τους συναδέλφους εντός Λεκανοπεδίου όπου η αποχώρηση από την Υπηρεσία τους θα γίνει μετά τις 11:00 πμ.

- Ο Σύλλογος  θα συμβάλει μερικώς στα έξοδα μετακίνησης των συναδέλφων που θα μετακινηθούν από την περιφέρεια, δηλαδή θα καταβάλει το αντίτιμο του εισιτηρίου του ΚΤΕΛ με επιστροφή και μέχρι του ποσού των 40 ευρώ. Με κάθε άλλο μέσο μετακίνησης θα γίνει η ως άνω καταβολή με βάση πάλι το αντίτιμο του ΚΤΕΛ. Τα ποσά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων με την προϋπόθεση ότι στη Γεν. Συνέλευση θα προσκομίσουν τα σχετικά παραστατικά.

Καλούνται οι συνάδελφοι να υποβάλλουν προτάσεις, παρατηρήσεις, απόψεις στο e-mail: arsy.yeka@gmail.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκπαίδευση και των συναδέλφων της Πρόνοιας ώστε να μπορούν και αυτοί να συμμετέχουν σε ελέγχους.

Ανώνυμος είπε...

Τί σχέση έχει ρε παιδιά η Πρόνοια με την Επιθεώρηση? Σιγά μην μας έρθουν και από το Υπουργείο Υγείας..

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γι αυτούς που συμμετέχουν στα συνεργεία ελέγχου (προϋποθέσεις, τυπικά προσόντα, εκπαίδευση κτλ) γιατί υπάρχουν κίνδυνοι.
Δεν μπορούμε να το ανοίξουμε σε όλους τους εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου και να γίνει αχταρμάς..