31 Μαΐ 2022

Βόλος: Άγριος καβγάς στην Επιθεώρηση Εργασίας – Πιάστηκαν στα χέρια εργοδότης και εργαζόμενος

 Διαβάζω την είδηση ότι στο Βόλο λέει έγινε άγριος καυγάς στην Επιθεώρηση Εργασίας και ότι πιάστηκαν στα χέρια εργοδότης και εργαζόμενος μετά τη συζήτηση εργατικής διαφοράς και νοιώθω σαν να το ζω εγώ ... 

Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που τσακώνονται εργοδότης και εργαζόμενος σε εργατική διαφορά για να μην πούμε ότι είναι ο κανόνας. Δυστυχώς η ένταση των εργασιακών σχέσεων φτάνει πολύ συχνά στα γραφεία μας με εμάς να παρεμβαίνουμε παίζοντας πολύ συχνά τον ρόλο του σάκου του μποξ.

Διαβάστε την είδηση όπως δημοσιεύτηκε 


Άγιος καβγάς ξέσπασε χθες το πρωί (30-05-2022), στο πεζοδρόμιο έξω από το κτίριο που στεγάζει τις υπηρεσίες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας στο κέντρο του Βόλου. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, συνελήφθη ένας 30χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι εξύβρισε, απείλησε και χτύπησε έναν 32χρονο άνδρα, για εργασιακές διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Λίγο νωρίτερα, προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους ενώπιον του επιθεωρητή, αλλά φαίνεται ότι τελικά δεν επιτεύχθηκε λύση και τώρα θα αναγκαστούν να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου. Το συμβάν σημειώθηκε στη διασταύρωση της οδού Ιωλκού και Αργοναυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: