13 Φεβ 2009

Θα ήθελα να ΄ξερα δεν ντρέπονται ?

Μετά την ανακοίνωση του «Συλλόγου» , έβγαλε και η ΔΑΚΕ τη δική της.Αυτό σε απάντηση της προηγούμενης?Μήπως για να μας διαφωτίσει περί της δικής της απόψεως? (την έχουμε εμπεδώσει, δε χρειαζόταν). Σιγά ρε παιδιά μην τσακώνεστε για την πατρότητα της καταπληκτικής αυτής επιτυχίας των 150 ευρω.

Οι μεν με έξυπνες κινήσεις (η γνωστή κουτοπονηριά), σε συνεργασία με την ομοσπονδία (ποια ομοσπονδία?) κλπ, οι δε,να λένε ''εμείς με τη σημαντική συμβολή της καλής μας υπουργού'' κλπ. Πολιτική αντιπαράθεση επιπέδου….

Οι συνάδελφοι τίποτα? Αν δεν απατώμαι για να φτάσουμε στο σημείο να αποφασίσουμε κινητοποιήσεις προηγήθηκαν κάποιες γενικές συνελεύσεις (για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια), ομόφωνες αποφάσεις, απεργίες, κινητοποιήσεις, η κατάργηση του ΑΣΕ, πιάσαμε πάτο δηλαδή, με άλλα λόγια.

Μόνοι σας τα κάνατε όλα? Ο καθένας με τον τρόπο του? Τον γνωστό από παλιά. Καλά ξαφνικά και μόνο σ’ εσάς ήρθε η θεία επιφοίτηση? Εδώ από πριν έβραζε ο τόπος.
Εγώ νόμιζα ότι αυτή είναι η δεδομένη δουλειά των συνδικαλιστών,δηλαδή να εκφράζουν την άποψη και να παλεύουν για τα συμφέροντά των ψηφοφόρων τους. Εξουσιοδοτούνται για να αντιπροσωπεύσουν τους συναδέλφους τους. Αυτό είναι δεδομένο και αναλαμβάνουν να το κάνουν οικειοθελώς, κανένας δεν τους το ζητάει. Δηλαδή θα πρέπει να τους χρωστάμε χάρη επειδή έστω και για λίγο και μετά από πίεση έκαναν την δουλειά τους?

Συνεργάσθηκαν, λέει, με τις άλλες παρατάξεις για την υλοποίηση των πάγιων διεκδικήσεων μας. Πω!! Πω!!! ύψιστη η θυσία…. Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου ….. ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΌΧΩΝ


ΥΓ. Να μην συνεχίσω, θα γίνω κακιά και δεν θέλω

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ok...είπαμε!

Το ελεγκτικό ήταν μια επιτυχία.

Χαρήκαμε, μέχρι και σαμπάνιες ανοίξαμε!

Αλλά να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια διαφορά 130€ μικτά! (αφού ενσωματώθηκε το 70αρι).
Μαζί με την αύξηση στα έξοδα κίνησης...μόλις που θα ξεπεράσουμε τα 150€...

Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε τώρα?

Εντομεταξύ ΟΥΔΕΜΙΑ ρύθμιση έχει γίνει για το ΑΣΕ...Οποτε ο κίνδυνος να 'ρθουμε "μια η άλλη" είναι υπαρκτός...

Ανώνυμος είπε...

Βάλε κάτω και αυτά που ακούγονται για ψαλίδι σε υπερωρίες - εκτός έδρας κ.ο.κ. στο Δημόσιο τομέα.
Δεν είναι για πολλούς πανηγυρισμούς η κατάσταση.

Kon

Ανώνυμος είπε...

εδω ειμαστε ρε παιδιά να ξεκινήσουμε πάλι κινητοποιησεις

Ανώνυμος είπε...

Καλό το "εδώ είμαστε ".... γιατί αυτά τα χθεσινά δεν (λόγια της πίτας) δεσμευόμαστε για το ΑΣΕ δεν μ' άρεσαν καθόλου ....

Ανώνυμος είπε...

Πάλι με ένα ψαροκόκαλο τη βγάλαμε. Καλά για κόπρόγατα μας περάσανε; Τι περιμένουμε να έρθει ο Δεκέμβρης για να ξεσηκωθούμε;