17 Φεβ 2009

Πίτα

Τελικά σήμερα συζητήθηκε πολύ η χθεσινή δήλωση της υπουργού σχετικά με το μέλλον του ΑΣΕ . ''-Θα προσπαθήσω αν και λόγω και της οικονομικής κρίσης δεν δεσμεύομαι για τίποτα'' είπε πάνω κάτω….

Γιατί δεν μ’ άρεσε αυτό που άκουσα ?

Α και το άλλο για το γνωστό άρθρο 76 το μάθατε? … Αφού το νομοσχέδιο πάρει αριθμό ΦΕΚ θα πρέπει να υπογραφούν 2 υπουργικές αποφάσεις (οι οποίες να ορίζουν όρους και προϋποθέσεις) να πάρουν και αυτές αριθμό ΦΕΚ για να μπορεί να γίνει η καταβολή των επιδομάτων.

Ούτε κ’ αυτό μου άρεσε …….

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρκει να μην χρειαστει και η εκδοση εγκυκλιων...

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουμε για τι χρονικό ορίζοντα μιλάμε;;; και επίσης αν η καταβολή θα γίνεται βάση της ημερομηνίας του ΦΕΚ η με την μετέπειτα Κ.Υ.Α.
Οσον αφορά το ΑΣΕ,οι δυσκολίες είναι δεδομένες, αλλά το θέμα είναι απλό αφου η τελευταία καταβολή του ΑΣΕ έγινε με υπογραφή του Οικονομικών, χρειάζεται πίεση για να ξαναυπογράψουν!'Αρα είναι δικό μας θέμα να μην αφήσουμε τους 'ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥΣ-ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΤΕΣ' να μας φέρουν μια η αλλη!

Ανώνυμος είπε...

Ναι χρειάζεται πίεση για να υπογράψουν για τον ΑΣΕ αλλά πίεση 2 φορές τον χρόνο? Δηλ. συνέχεια ... και να είμαστε βγαίνει, δεν βγαίνει καιείναι για τώρα όχι είναι για το επόμενο εξάμηνο κλπ
Θα είναι δύσκολο ...

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα θα είναι δύσκολο αλλά παρόμοια κατάσταση αντιμετωπίσαμε και στις προηγούμενες καταβολές, πιεση στον ΟΑΕΔ κλπ,
αρα η πίεση από ολους μας είναι μονόδρομος....και όταν ηρεμήσει η οικονομική κατάσταση και έχουν γίνει κάποιες εκροες από τον περιβόητο λογαριασμο άρα να έχει γίνει μια εν μέρει παγίωση ,που λεει ο λόγος, να κινηθούμε για θεσμοθέτηση ή ενσωμάτωση στα κίνησης και το επίδομα για να αυξηθούν κατα πολύ!αλλιώς ανευ ΑΣΕ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΑΙΑΣΜΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΕΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ. ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑΧΑΤΕΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ......ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ......ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΒΕΕΤ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΗΤΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

kala an eixe problems to oikonomikwn... emeis tha exoume (problems)*100 ..