11 Φεβ 2009

Ανακοίνωση

Διάβασα στην ανακοίνωση του Συλλόγου, κάτι που το ξέραμε ήδη, ότι ή τροπολογία, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες (sic!) πέρασε. Έγινε λέει νόμος του κράτους. Άντε με το καλό να τη δούμε και σε ΦΕΚ.
Ωραία αυτά τα περί μαζικότητας, επιλογής σωστού χρόνου, έξυπνων χειρισμών κλπ, να βλογάμε τα γένια μας δεν είναι κακό, τουλάχιστον όχι πολύ.
Τίποτα για γενική συνέλευση δεν διάβασα ………….
Έτσι δεν είχε συμφωνηθεί? Μετά το τέλος των κινητοποιήσεων κλπ κλπ

Εδώ ο νόμος, άρθο 76 είπαμε

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.taxheaven.gr/show_law.php?id=7833
Το κείμενο του νόμου.
Άρθρο 76 σελ. 52 από 59.
Ας ελπίσουμε πως είναι απλά ή αρχή.


Kon

Ανώνυμος είπε...

Η αρχή καιτο τέλος λολ!

Ανώνυμος είπε...

Αλλά "τόσος" αγώνας για να πάρουμε 150 ευρώ επιπλέον ; και μάλιστα αν σταματήσει το ΑΣΕ, να μείνουμε στα ίδια ή και λιγότερα ;
Και οι σύλλογοι των Τεχνικών και της Βορείου Ελλάδος γιατί τα έχουν "πάρει" με την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων όπως μαθαίνω ; Και τελικά ο Σύλλογος του Υπουργείου ελέγχει την Ομοσπονδία ; Και ένα τελευταίο ερώτημα αν δεν γινόταν οι γενικές συνελεύσεις που έδειξαν μια διάθεση έστω και μικρή για κλιμάκωση, μήπως το άρθρο θα γυρόφερνε ακόμα στα γραφεία του Υπουργείου ;

Δε θέλω να μειώσω την επιτυχία μας απλά θέτω κάποια ερωτήματα γιατί μου φαίνεται ότι μου διαφεύγουν κάποια πράγματα.

Και να τελειώσω και μια πρόταση. Μήπως θα έπρεπε εκτός από το blog (ή μέσα sto blog)να φτιαχτεί και ένα φόρουμ για να μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις με έναν πιο εύχρηστο τρόπο.

Ευχαρσιτώ για την κατανόηση σας.
viernes