26 Μαρ 2009


1. Διάβάζουμε στο Βήμα ότι οι ειδικοί λογαριασμοί σε κάποια υπουργεία δεν καταργούνται απλά βαφτίζονται .. και το όνομα αυτών «πρόσθετες και παρεπόμενες δαπάνες». Καλό !!!!!!!!!!!!

2. Πάλι στο Βήμα διαβάζουμε ότι ο " κ. Παυλόπουλος με απόφασή του που ετέθη σε ισχύ στις 23 Φεβρουαρίου 2009 υλοποιεί νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία τροποποιούνται διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3528/2007) που αφορούν τις προαγωγές των στελεχών του Δημοσίου. Ετσι, στο άρθρο 84 του Υπαλληλικού Κώδικα προστίθεται παράγραφος όπου αναφέρεται: «Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος για επιλογή σε θέση προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης υπάλληλος του οποίου το υπολειπόμενο διάστημα για αυτοδίκαιη αποχώρηση από την υπηρεσία είναι μικρότερο από δύο έτη.Το προηγούμενο εδάφιο δεν ισχύει για όσους είναι ήδη προϊστάμενοι»."

3. "Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε σήμερα ότι αντιβαίνει στο κοινοτικό δίκαιο, η διαφορετική μεταχείριση των φύλων ως προς την ηλικία συνταξιοδότησης και την ελάχιστη προαπαιτούμενη υπηρεσία βάσει του ελληνικού συστήματος πολιτικών και στρατιωτικών συντάξεων." Ισότητα δεν θέλαμε? ;Ιση μεταχείρηση? .... προς τα κάτω ... πάντα ... στη μείωση


Πηγή Το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: