12 Οκτ 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ 11.10.11

Θέματα
  1. Ενημέρωση για τη συνεδρίαση ΣΚΕΕ απόφαση για έκδοση νομοθετικής ρύθμισης που να θωρακίζει τους επιθεωρητές νομικά κατά την άσκηση του ελεγκτικού και συμφιλιωτικού τους έργου ….
  2. Σύγκλιση γενικής συνέλευσης στις 24.10.11 με θέμα «ενημέρωση- συζήτηση για το μέλλον του υπουργείου και του ΣΕΠΕ»
  3. Απόφαση για την οργάνωση ημερίδας με θέμα «Αντιμετώπιση βίαιής συμπεριφοράς – νομική θωράκιση του επιθεωρητή κατά τη διενέργεια ελέγχων»
  4. Διοργάνωση της παιδικής γιορτής στις 17.12.11 και ώρα 5 στο Novotel.. …εδώ πρότεινε η ΑΠ ειδικά για φέτος,λόγω της δυσμενούς γενικής κατάστασης, η διοργάνωση της γιορτής να είναι πιο μαζεμένη και οικονομική. Θα μπορούσε πχ να κλειστεί ένα θέατρο και τα δώρα και οι έπαινοι των μεγάλων παιδιών να μοιραστούν στο φουαγέ του …..πρόταση που καταψηφίστηκε
  5. Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ιωάννη Κουτσούκο στις 12.10.11 ώστε να από τη μια να ενημερωθούμε για το ποιες είναι οι θέσεις του για το μέλλον του υπουργείου και του ΣΕΠΕ (εφεδρεία – μείωση οργανικών θέσεων – οργανωτική δομή – ενιαίο μισθολόγιο-επιδόματα κίνησης – ελεγκτικό υπερωρίες κλπ) και από την άλλη να του θέσουμε υπόψιν τα αιτήματα μας (τα αιώνια σχεδόν) δηλ εν ολίγης ότι για να έχουν ένα αξιόπιστο εκλεκτικό μηχανισμό θα πρέπει να είναι σε θέση να τον εφοδιάσουν με επαρκή και επαρκώς αμειβόμενο προσωπικό και τον απαραίτητο εξοπλισμό, τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: