15 Ιαν 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ για το νέο Οργανόγραμμα του Υπουργείου



Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
καλεί όλους τους συναδέλφους 
σε ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα:

Το νέο Οργανόγραμμα του Υπουργείου-Αφορμή για διχόνοια ή ευκαιρία για ενότητα των εργαζομένων;

την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 3μ.μ. στο ισόγειο της οδού Πειραιώς (αίθουσα Σαμαράκη)

Για άλλη μια φορά αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς...Ως πότε θα περιμένουμε απαθείς στα γραφεία μας την κατάργηση μας;

Η συμμετοχή ολων μας στη συζήτηση είναι η ελάχιστη πρώτη αντίδραση.
Να μη λείψει κανείς!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι όπως είδατε στα υπηρεσιακά e-mail ενημερωθήκαμε από την ΟΣΥΠΕ με το νέο οργανόγραμμα. Είναι γενικό και αόριστο ως προς τα Τμήματα του ΣΕΠΕ (ίσως λόγω χώρου). Ίσως, το οργανόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας να αποτελεί συμπλήρωμα του σημερινού. Τα ερωτήματα, όμως, παραμένουν. Επίσης, αντί για ειδικό γραμματέα θα έχουμε "ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ". Αυτό συνεπάγεται αλλαγές στον Ν. 3996/2011. Πάντως, από ορολογίες ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Έχουμε πήξει στους τίτλους. Αυτό που με προβληματίζει είναι η παρατήρηση 6. Τι εννοεί όταν λέει προτεινόμενο σχέδιο στελέχωσης του ΣΕΠΕ. Υπάρχει κάποια ενημέρωση ως προς το σχέδιο αυτό; Με άλλα λόγια λέει πως έχουμε πολλές υπηρεσίες με ελάχιστον προσωπικό σε κάθε μία. Άρα, είτε το επανδρώνουμε μέσω της ανακατανομής των οργανικών θέσεων είτε μέσω κινητικότητας (μετατάξεις; τι;) είτε συγχωνεύουμε περισσότερες κεντρικές ή/και περιφερειακές οργανικές ομάδες για να μας περισσεύσει προσωπικό. Μήπως μπορεί κάποιος από την ΑΠ να μας διευκρινίσει για το τι παίζεται. Πάντως, ό,τι και να' ναι είναι πολύ χοντρό και το κρύβουν μέχρι τελευταίας στιγμής.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, παρακαλώ, τα προηγούμενα σχόλια των ανωνύμων στις 4, 7 και 10/1/2013, για την ΕΚΤΕΛΕΣΗ του Σ.ΕΠ.Ε., ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ, την ΚΗΔΕΙΑ του, το ΕΓΚΛΗΜΑ, ενδεχομένως την ΤΙΜΩΡΙΑ κ.λπ.

Με εκτίμηση,

Άλλος ένας Ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΟΣΥΠΕ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 40 % ΗΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΛΛΑ 20 ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 60% ΑΛΛΑ 15.

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ή ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...


ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΚΑΤΑΡΓΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΟΥ Σ.ΕΠ.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ,

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

(ΜΕ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ,
ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ).