9 Δεκ 2015

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2015



Σχετικά με τη χριστουγεννιάτικη γιορτή το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας αποφάσισε:

  •  ομόφωνα να δοθούν και φέτος οι δωροεπιταγές (καθώς αυτές αφορούν το σύνολο των παιδιών των μελών του συλλόγου μας κέντρο περιφέρεια)

  • ομόφωνα στην πρόθεση- υπόσχεση να δραστηριοποιηθεί, επιτέλους φέτος, με ποικίλους τρόπους και να οργανώσει ποικίλες εκδηλώσεις (από αυτές που έως τώρα προτείνουμε και απορρίπτονται από την πλειοψηφία)  
  • κατά πλειοψηφία (ΠΑΣΚ _ ΔΑΚΕ_ ΠΑΜΕ) να γίνει η παιδική γιορτή και φέτος στην Αθηναΐδα. Συγκεκριμένα η ΑΡΣΥ πρότεινε να γίνει η παιδική γιορτή στο θέατρο «Κιβωτός»  στο οποίο φέτος σκηνοθέτησε την παράσταση «Οκουρέας της Σεβίλλης»  η Κάρμεν Ρουγέρη  το Σαββάτο 12-12-2015  και ώρες 11:00 με 14:00. Το θέατρο αυτό διαθέτει 412 θέσεις + μεγάλο φουαγέ ώστε να έχουμε χώρο όλοι  αυτοί που θα θέλαμε να δούμε την παράσταση μαζί με τα παιδιά μας αλλά και όσοι θα προτιμούσαμε  την κουβεντούλα με συναδέλφους. Η   παράσταση και το θέατρο θα ήταν κλεισμένο αποκλειστικά και μόνο για τους δυο συλλόγους (Υπουργειου Εργασίας- ΓΓΚΑ ), τα μέλη και τα παιδιά τους,  στην τιμή των 2160 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.   

Εμείς ως παράταξη από το 2006 προτείνουμε να γίνεται η παιδική γιορτή σε θέατρο έτσι ώστε τα παιδιά μας να συμμετέχουν σε μια γιορτή ποιοτική προσανατολισμένη στις δικές τους ανάγκες.

Σε κάθε περίπτωση η γιορτή θα γίνει στην Αθηναΐδα και θα είναι η γιορτή του συλλόγου μας, όχι μόνο γιατί χρηματοδοτείται από τις δικές μας συνδρομές … αλλά κυρίως γιατί ο σύλλογος είμαστε εμείς ….
Θα είμαστε όλοι εκεί …… και θα φέρουμε μαζί και τον καλύτερο μας εαυτό γιατί αυτή η γιορτή είναι για τα παιδιά μας και τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο.

Καλή διασκεδαση σε όλους μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: