4 Απρ 2016

Ομάδες Εργασίας

Δύο Ομάδες Εργασίας συγκροτήθηκαν πρόσφατα στο Υπουργείο για δύο πολύ σημαντικά θέματα:


α) Η Ομάδα Εργασίας για την επαναξιολόγηση των Οργανικών Δομών του Υπουργείου. Θυμίζουμε ότι σχετική διαδικασία είχε ξεκινήσει και τον Νοέμβριο του 2015 με πραγματοποίηση υπηρεσιακών συσκέψεων από τον ΓΓ κ.Νεφελούδη. Ας ελπίσουμε να έχουμε και ως συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση από αυτές τις διαδικασίες.

β) Η Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού για τη θέση σε παραγωγική λειτουργία του Ολοκληρωμένου  Πληροφοριακού Συστήματος του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.Ε.Π.Ε.) και του Συστήματος Ελέγχου Οδικών Μεταφορών

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Elston Gunn το link Η Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού δεν δουλεύει.

Ανώνυμος είπε...

Κατά αρχήν πρέπει να συμμετέχουν και εκπροσωποι των συνδικαλιστικων φορεων του Υπουργείου.

Επιτέλους πρέπει να ληφθεί μέριμνα για τους συναδέλφους που καταργήθηκαν τα τμήματα που Υπηρετούσαν και έχουν μείνει μετέωροι και ταλαιπωρούνται άδικα για ένα κομμάτι ψωμί τελικά. Να τους δοθεί το δικαίωμα να επιλέξουν αν επιθυμούν να μείνουν ή να μεταταγούν σε άλλη Υπηρεσία στον τόπο διαμονής τους. Ενας απο αυτους ειμαι και εγω, και η ταλαιπωρία που υφίσταμαι ειναι ανευ προηγουμένου!

Σεβόμαστε τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας και τους πολιτικούς τους σχεδιασμούς, αλλα επειδη μιλάμε για οικογένειες, ζωές συναδέλφων, με παιδια και χιλια δυο προβλήματα κλπ (θα μπορούσε να εισαι εσυ που διαβάζεις τώρα στην θέση μου), ζητάμε το αυτονόητο.

ευχαριστώ για το βήμα

Ανώνυμος είπε...

Μήπως σε κάποια τμήματα που καταργήθηκαν η ζωη ήταν ...χαρισάμενη και τωρα που καταργηθηκαν εγινε κομάτι δύσκολη,λέω μήπως....

Ανώνυμος είπε...

μήπως η τι μήπως σίγουρα σε κάποια τμήματα που δημιουργήθηκαν η ζωή είναι χαρισάμενη και αυτό είναι που σε κόφτει ανώνυμε των 2:55;

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να προσθέσω στο σχόλιο μου στις 9:17, οτι το αίτημα ειναι συγκρεκριμένο και αφορά τους συναδέλφους που καταργήθκαν τα τμήματα που υπηρετούσαν και τοποθετήθηκαν σε τμήματα ΜΑΚΡΙΑ απο τις οικογένειες τους. Τόσο μακριά που πρέπει να μετακομίσουν στο νέο τόπο εργασίας τους όλοι μαζί οικογενειακώς, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν και αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν να γίνουν σύζυγοι, γονείς κλπ του ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ με ότι χρήματα καταφέρνουν να εξοικονομήσουν απο τα δύο νοικοκυριά που καλούνται να συντηρήσουν!!!

Αν για κάποιους συναδέλφους η μή συναδέλφους που σχολιάζουν εδω, αυτά που περιγράφω δεν ειναι στο οικείο επαγγελματικό τους περιβάλλον, δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν επειδη δεν τα βλέπουν οι ιδιοι.

Φίλε ανώνυμε 2:55 δεν αφορά το σχόλιο το φόρτο εργασίας αλλα αυτο που διατύπωσα διευκρινιστικά μόλις τώρα.
Θεωρώ οτι δεν ειναι δίκαιο ο πολιτικός σχεδιασμός να ανατρέπει ζωές εργαζομένων και των οικογενειών τους.
Πρέπει να ληφθεί επειγόντως μέριμνα για ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν αξιοπρεπως μεσα απο τη δουλεια τους και υφιστανται αυτη την ταλαιπωρία.

ευχαριστώ για το βήμα