21 Απρ 2016

Κύμα αντιδράσεων για το Ασφαλιστικό -Κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας από εργαζόμενους στα Ταμεία


Συμβολική κατάληψη, από τις 6:30 το πρωί, στο κτίριο του υπουργείου Εργασίας  πραγματοποιούν από το πρωί μέλη της πανελλήνιας ομοσπονδίας ασφαλιστικών ταμείων και του ΠΑΜΕ, σε ένδειξη ιαμαρτυρίας για το υπό προώθηση Ασφαλιστικό από την κυβέρνηση. 

Πρόκειται για περίπου 50 άτομα που από τις 6.30 το πρωί κατάφεραν να περάσουν εντός της στοάς που οδηγεί στην είσοδο του υπουργείου και αμέσως μετά εντός του κτιρίου. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα αστυνομικός και άτομο ιδιωτικής ασφάλειας σεκιούριτι.  Τα μέλη της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών ταμείων δηλώνουν αποφασισμένα να παραμείνουν στο χώρο ακόμη και μέχρι την λήξη της βάρδιας. Δηλώνουν ότι δεν  θα αφήσουν τους  εργαζόμενους να περάσουν εντός του κτιρίου και να χτυπήσουν κάρτα για όσο κρατήσει η συμβολική κατάληψη. 
Έξω από την είσοδο του υπουργείου, τα μέλη της Ομοσπονδίας  έχουν κρεμάσει ένα πανό φράζοντας έτσι την πόρτα με το σύνθημα «βυθίζουν την χώρα - εξοντώνουν τον λαό». Επίσης από την εξωτερική πλευρά του κτιρίου του  υπουργείου, μεταξύ πρώτου και δεύτερου ορόφου,  έχουν κρεμάσει ένα μεγάλο  πανό στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα «Η κατάργηση της κοινωνικής ασφάλισης δεν θα περάσει». 
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: