17 Νοε 2016

Ενημέρωση για συνεδρίαση ΔΣ Συλλόγου στις 07-11-2016


 Στις 07 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στα γραφεία του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:


1. Οι εξελίξεις στην εφαρμογή του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του ΣΕΠΕ, καθώς δεν έχει εκδοθεί καμία εγκύκλιος με την οποία θα δίνονταν οι αναγκαίες οδηγίες, διευκρινίσεις και κατευθύνσεις προς τους εργαζόμενους στο Σ.ΕΠ.Ε. για τη διάρκεια των περιόδων δοκιμαστικής και πιλοτικής λειτουργίας σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας.

2. Η οργάνωση της χριστουγεννιάτικης παιδικής γιορτής έτους 2016.


Το συμβούλιο είχε σύντομη διάρκεια καθώς στις 13:00 την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε τελετής παράδοσης - παραλαβής στη νέα Υπουργό Εργασίας. Έτσι, η συζήτηση για το  δεύτερο θέμα αναβλήθηκε για επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση.

Για το πρώτο θέμα αποφασίστηκε να υπάρξουν άμεσες ενέργειες του ΔΣ του Συλλόγου και συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία ώστε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες, οδηγίες και αποφάσεις για την μετάβαση σε ομαλή λειτουργία του ΟΠΣ και τον καθορισμό επαρκών περιόδων δοκιμαστικής και πιλοτικής λειτουργίας σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: