8 Νοε 2016

Όταν το θράσος περισσεύει...



Mε ακόμα μία ανακοίνωση - μνημείο υποκρισίας και θράσους-- η ΠΑΣΚ συνεχίζει τον μονομέτωπο αγώνα της απέναντι στην ΑΡΣΥ.
Στην ανακοίνωσή της για τα υπηρεσιακά αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος της σε λασπολογία απέναντι στην ΑΡΣΥ – ενώ φυσικά δεν βρίσκει ούτε μία λέξη να πει για τα συνεταιράκια της (λέγε με ΔΑΚΕ). Είναι προφανές ότι οι εκπρόσωποι του  παλιού και σάπιου συνδικαλιστικού κατεστημένου που είναι υπεύθυνο για την παρακμή του συνδικαλιστικού κινήματος, που ταύτισαν το συνδικαλισμό με μηχανισμούς προσωπικής ανέλιξης και τις θέσεις τους στα ΔΣ με γραφεία εξυπηρέτησης “ημετέρων” και υπόγειες συναλλαγές έχουν ένα εχθρό: το μοντέλο υγιούς συνδικαλισμού, με ανεξαρτησία, δημοκρατία,  διαφάνεια,  αγωνιστικότητα και αλληλεγγύη που υπηρετεί πιστά η ΑΡΣΥ.
Αλλά καλό είναι να προσέχουν τουλάχιστον να μην προκαλούν  τη νοημοσύνη των συναδέλφων. Γιατί οι συνάδελφοι και μνήμη και κρίση έχουν. Και θυμούνται πολύ καλά και τις σε μια νύχτα αποσπάσεις στη διαχειριστική, και τα μοιράσματα στις θέσεις προϊσταμένων και διευθυντών, αλλά και την απαραίτητη για χρόνια θετική γνωμάτευση του γνωστού προέδρου ( ένας είναι ο πρόεδρος...) για οποιαδήποτε μετακίνηση ή ανάληψη  θέσης ευθύνης, και τόσα άλλα που θα θέλαμε πολλές σελίδες για να καταγράψουμε.
Επειδή όμως το θράσος και η λάσπη έχουν και κάποια όρια ας μας απαντήσει λοιπόν η ΠΑΣΚΕ  πόσοι υποψήφιοι της ΑΡΣΥ ανέλαβαν θέση ευθύνης  με τη σημερινή κυβέρνηση;;;
Επειδή βέβαια δεν θα απαντήσουν, ας τους πούμε εμείς: ΚΑΝΕΝΑΣ.
Γιατί  όσο και αν κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν αντιλαμβανόμαστε όλοι το συνδικαλισμό σαν παιχνίδι εξουσίας και δημιουργίας πελατειακών δικτύων.
ΥΓ 1: Και για να σταματήσει το παραμυθάκι για φιλοκυβερνητική παράταξη: Η ΑΡΣΥ δεν είναι ούτε φιλοκυβερνητική ούτε αντικυβερνητική. Είναι παράταξη αρχών και για αυτές παλεύει μέσω της σύνθεσης των απόψεων των μελών της όπως αποδεικνύει καθημερινά με τη δράση της , τις ανακοινώσεις της και τις παρεμβάσεις της.
ΥΓ 2: Η λάσπη για “ραβασάκια στου Μαξίμου”  χαρακτηρίζει αυτούς που την πετούν. Με λάσπη και σκ... δεν κάνεις συνδικαλισμό. Εκτός αν είσαι ΠΑΣΚ...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ενέκρινε η ΠΑΣΚ πήγαινες στα τάρταρα.
Πόσες καριέρες ταπεινώθηκαν και μηδενίστηκαν.
Ας κρυφτούν....

Ανώνυμος είπε...

καριερα στο δημοσιο ? εαν θες καριρεΡΑ εργαζεσαι στο ΙΤ

Ανώνυμος είπε...

Οποιος και να είναι ο νέος Ειδικός στο ΣΕΠΕ, να κρατήσει τους συνεργάτες του γραφείου του κ Σούκου.
Είναι έμπειροι συνάδελφοι και ειδικά ο συνάδελφος τεχνικός από τον Πειραιά ξέρει τα τεχνικά θέματα και θα βοηθήσει πολύ.

Ανώνυμος είπε...

H βοήθεια του συναδέλφου .... από το γραφείο του κου Σούκου θα μήνει αξέχαστη ακόμα και να φύγει .... νομίζω ότι το έργο του έχει αφήσει τα σημάδια του στο σώμα επιθεώρησης εργασίας

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ 10,06,ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

http://www.aftodioikisi.gr/dimosio/to-xronodiagramma-ton-allagon-sto-dimosio-ti-ginetai-me-proistamenous-axiologisi-mitroo/