5 Νοε 2016

Ημερήσια Εκδρομή του Συλλόγου στη Λίμνη Δόξα στο Φενεό Κορινθίας


 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 μια ημερήσια φθινοπωρινή εκδρομή στη Λίμνη Δόξα στο Φενεό Κορινθίας για τα μέλη του και τις οικογένειές τους.

Θα ξεκινήσουμε στις 08:00 από την οδό Πειραιώς 40 (στο παλιό Υπουργείου) και μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών θα φτάσουμε έως το Κιάτο όπου και θα σταματήσουμε για πρωινό καφέ.

Στη συνέχεια θα ανεβούμε προς τη λίμνη Στυμφαλία όπου και θα επισκεφτούμε το Μουσείο Περιβάλλοντος του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Θα συνεχίσουμε προς το οροπέδιο του Φενεού, και θα φτάσουμε στην τεχνητή γραφική λίμνη Δόξα σε υψόμετρο περίπου 900μ.

Στο κέντρο της λίμνης Δόξα υπάρχει μία στενή χερσόνησος στην άκρη της οποίας βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου. Θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε γύρω από τη λίμνη και να απολαύσουμε το υπέροχο φθινοπωρινό τοπίο.

Περίπου 1 χλμ. πάνω από τη λίμνη θα επισκεφτούμε το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Φενεού που περιβάλλεται από μικτό δάσος από έλατα, πεύκα και βελανιδιές και προσφέρει απίστευτη θέα προς τη λίμνη Δόξα.

Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε προς τη Στυμφαλία όπου και θα σταματήσουμε για φαγητό στις ταβέρνες της περιοχής. Μετά το φαγητό, το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα.

Η συμμετοχή στην εκδρομή στοιχίζει 12€ το άτομο και περιλαμβάνει την μετακίνηση με πούλμαν.

Η είσοδος στο μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας είναι προαιρετική και κοστίζει 3€ το κανονικό εισιτήριο και 1,5€ το μειωμένο (παιδιά και άνω των 65 ετών).

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως συμπληρωθεί και αποσταλεί  αίτηση συμμετοχής μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου 2016 ή επικοινωνήστε με ένα από τα παρακάτω μέλη του ΔΣ τηλεφωνικά ή με email:

α) Ελβίρα Κούρκουλου, τηλ. 6974829588, email: ekourkoulou@ypakp.gr
β) Ιωάννα Κομποτιάτη, τηλ. 6974161577, email: tameiosyl@gmail.com
γ) Έλυα Κούρεντα, τηλ. 6932062042, email: eliakourenta@yahoo.com

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με την εκδρομή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: