22 Νοε 2016

Ενημερωτική απεργιακή Συνέλευση στο Υπουργείο Εργασίας



Ο Σύλλογος μας, ενόψει της απεργίας της ΑΔΕΔΥ στις 24/11, θα πραγματοποιήσει απεργιακή συνέλευση την Τετάρτη 23/11, ώρα 1.00μμ.


Σας καλούµε να συµµετέχετε στην ενηµερωτική απεργιακή συνέλευση 
την Τετάρτη 23 Νοεµβρίου 2016 και ώρα 13:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου ορόφου, Σταδίου 29. 


  ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ 
ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ 
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.thepressproject.gr/article/103134/Auksanoun-oi-summetoxes-stin-24ori-apergia-tis-ADEDU-tin-Pempti

Ανώνυμος είπε...

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/131330/axtsioglou-stiriksi-sto-sepe-gia-na-antimetopistei-i-adiloti-ergasia

«Κεντρικό στόχο» του υπουργείο Εργασίας, όρισε η κ. Έφη Αχτσιόγλου, την αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας και της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα στην έδρα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), η νέα υπουργός Εργασίας επισήμανε ότι «η δουλειά των ανθρώπων του ΣΕΠΕ πρέπει να στηριχθεί ουσιαστικά». Μαζί με τις αναπληρώτριες υπουργούς κ. Θεανώ Φωτίου και κ. Ράνια Αντωνοπούλου, αλλά και τον υφυπουργό κ. Τάσο Πετρόπουλο η κ. Αχτσιόγλου τόνισε ότι θα αξιοποιηθούν «πολύτιμα εργαλεία», όπως το σύστημα Εργάνη, ενώ θα ξεκινήσει και η λειτουργία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ), για να πραγματοποιούνται στο εξής στοχευμένοι και αποτελεσματικοί έλεγχοι. Παρουσία και του νέου ειδικού γραμματέα του ΣΕΠΕ κ. Νάσου Ηλιόπουλου, η υπουργός Εργασίας πρόσθεσε ότι έτσι θα προστατευθούν οι «άνθρωποι του μόχθου» και θα υπάρξει «ουσιαστική στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος». «Γνωρίζουμε πολύ καλά», υπογράμμισε τέλος, «ότι σε αυτή τη μάχη ο βασικός μας σύμμαχος είναι ο κόσμος της εργασίας, καθώς και οι επιχειρηματίες που σέβονται τους κανόνες και το ανθρώπινό δυναμικό τους». Από την πλευρά του, ο νέος Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε ότι: «Η ύπαρξη της πολιτικής βούλησης από την μεριά της κυβέρνησης και της ηγεσίας του υπουργείου για την αναβάθμιση της δουλειάς του ΣΕΠΕ αποτελεί ιδιαίτερα κρίσιμη βοήθεια στο δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας».

www.dikaiologitika.gr

Μπλα Μπλα, Μπλα, Μπλα....

Ανώνυμος είπε...

Οχι μόνο μπλα, μπλα, μπλα αλλά και "θα ξεκινήσει η λειτουργία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ)"....

Όλα καλά ???

Ανώνυμος είπε...

Μπά πήγε στο ΣΕΠΕ,μπράβο της

Ανώνυμος είπε...

......είμαστε ενάντια στα ξενα και ντόπια μονωπωλεια, κοντρα στην πλέρια πολιτική, εργάτη πολέμα σου πίνουνε το αιμα,αφου πεινάς γιατί τους προσκυνάς, δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε, νομος είναι το δικιο του εργάτη,Αμερικάνοι φονιάδες των λαών,λαος ενωμένος ποτέ νικημένος,ενας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός.
....τα ακούγαμε 25 χρόνια στην Πειραιώς 40 και τώρα στην Σταδίου-τα μάθαμε απέξω και τα εμπαιδωσαμε....