3 Δεκ 2020

Κρούσμα στο Υπ. Εργασίας και απολύμανση πριν την εκκένωση των χώρων από τους υπαλλήλους; Φτάνει πια!

Μαθαίνουμε ότι σήμερα στην Κ.Υ. του Υπουργείου Εργασίας  μετά από διαπίστωση κρούσματος σε υπάλληλο του 2ου ορόφου έγινε απολύμανση  χωρίς προηγουμένως να έχουν εκκενωθεί οι χώροι του Υπουργείου από τους  υπαλλήλους . 

Οι συνάδελφοι την ώρα που εργάζονταν χωρίς να έχει υπάρξει καμία προηγούμενή ενημέρωση είδαν τους εργαζόμενους της εταιρίας απολύμανσης οι οποίοι φορούσαν τις γνωστές φόρμες προστασίας να ψεκάζουν τα γραφεία τους, τους κοινόχρηστους χώρους και τις τουαλέτες. Οι συνάδελφοι είδαν τους εαυτούς τους μέσα στο νέφος των χημικών της απολύμανσης.

Τελικά μετά από  διαμαρτυρίες τους αποχώρησαν οι συνάδελφοι χωρίς να ενημερωθούν για το εάν θα πάνε ή όχι αύριο στη δουλειά τους. 

update: Τελικά από ότι μαθαίνουμε δεν αποχώρησαν όλοι οι συνάδελφοι από το υπουργείο (αυτό δα έλειπε!) αλλά μόνο αυτοί που εργάζονται στον 1ο και στον 2ο όροφο του Υπουργείου.  Οι συνάδελφοι αύριο θα πάνε κανονικά για δουλειά!! 

Αρχικά ευχόμαστε περαστικά και υπομονή και υγεία !!

Γιατί και στο Υπουργείο Εργασίας αυτό που μετρά είναι η επικοινωνία και όχι η ουσία!!!

Συνάδελφοι το έχουμε πει και θα το επαναλάβουμε όσες φορές χρειαστεί όποιο και να είναι το ερώτημα η απάντηση είναι ο άνθρωπος. 

Δεν θα δεχτούμε να παίζουν με τις ζωές μας. 

Φτάνει πια! 

Τέστ στο σύνολο των συναδέλφων τώρα ..... 

Νέο update του update: Τελικά έγιναν περίπου 50 radip test στους συναδέλφους στις 04/12/2020..Βέβαια, όταν ειδοποιήθηκαν (δε θα το λέγαμε και έγκαιρα...) και συνάδελφοι από το ΣΕΠΕ για τη διενέργεια των τεστ, μετέβησαν στο Υπουργείο αλλά ήταν ήδη αργά καθώς το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ είχε αποχωρήσει.. Όταν έχεις προγραμματισμό φαίνεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια: