6 Μαρ 2007

Για γέλια και για κλάματα

Σκληρή φραστική επίθεση δέχτηκε στο χώρο του Υπουργείου εκπρόσωπος της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ από δύο «θεσμικά» πρόσωπα του Συλλόγου, συγκεκριμένα τον Πρόεδρο και τον Β’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Οι εν λόγω κύριοι, ευρισκόμενοι σε παραληρηματική κατάσταση, εξαπέλυσαν χυδαίες προσωπικές κατηγορίες για «συναλλαγή με την πολιτική ηγεσία (!)» και «απόσπαση ευμενούς (!) μετακίνησης» ενώ οι ίδιοι υπέφεραν σε γραφεία Υπουργών και λοιπές αδικημένες θέσεις.

Το παραλήρημα πιθανότατα οφείλεται στον εκνευρισμό που τους προκάλεσε το επίμονο αίτημα για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης.

Η κατηγορία ήταν η «διασπαστική» κίνηση της παράταξης να δημοσιοποιήσει μια ανακοίνωση όπου υποστήριζε με λίγα λόγια ότι στηρίζουμε το αίτημα για χορήγηση ελεγκτικού επιδόματος σε όλους τους συναδέλφους, αλλά αν καταφέρουμε να το κερδίσουμε έστω για τους επιθεωρητές που το δικαιούνται κατά κύριο λόγο, αυτό μπορεί να ευνοήσει σύντομα και όλους τους συναδέλφους του Υπουργείου.

Οι πιο πάνω αξιότιμοι κύριοι, αφού έκαναν εντατικά μαθήματα ηλεκτρονικής πλοήγησης, κατάφεραν να εντοπίσουν στον κυβερνοχώρο ένα προσχέδιο της εν λόγω ανακοίνωσης, το εκτύπωσαν και το μοίρασαν (!) σε πολλούς συναδέλφους της Κ.Υ. παρερμηνεύοντας και συκοφαντώντας ακατάσχετα.

Πρέπει όμως να τους ευχαριστήσουμε, γιατί αφενός μοίρασαν την ανακοίνωσή μας πριν από μας για μας και αφετέρου διαφήμισαν το blog μας το οποίο έκτοτε δέχεται πολλές επισκέψεις και αναμένουμε ενδιαφέροντα σχόλια.

Είναι βέβαια απογοητευτικό να βλέπει κανείς την ηγεσία του συλλόγου σε τέτοια κατάντια…

Φαίνεται πως είναι πολύ δυσαρεστημένοι από την ενοχλητική μας παρουσία που υπονομεύει την ένδοξη ιστορία της παράταξής τους. Εμάς δε μας απασχολούν τέτοιες μικροπρέπειες.

Η στάση εργασίας είχε επιτυχία και είμαστε αισιόδοξοι βλέποντας τη συμμετοχή των συναδέλφων. Αυτή τη στιγμή προέχει η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και η σύγκληση γενικής συνέλευσης.

Η αλληλεγγύη και η ενότητα δεν ταυτίζονται με την ισοπέδωση. Αλληλεγγύη σημαίνει να υπερασπιζόμαστε τη θέση κάποιου συναδέλφου ακόμα κι αν δε διακινδυνεύει η δική μας. Ενότητα σημαίνει να μπορούμε να βρίσκουμε κοινά και ισχυρά αιτήματα που μας δένουν σε κινητοποιήσεις.


Υ.Γ: Το post αυτό είναι στημένο σε σελίδα ώστε να μπορούν να το τυπώσουν και να το μοιράσουν, αν δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, οι παραπάνω κύριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: