3 Ιαν 2010

Νέος χρόνος νέες προκλήσεις ή κάθε πέρσι και καλύτερα….

Με χαρά πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας να συγκεντρώσει τις προτάσεις του κάθε υπαλλήλου για την ανασυγκρότηση του ΣΕΠΕ. Λογικό οι ίδιοι υπάλληλοι να γνωρίζουν καλά τις ανάγκες της υπηρεσίας τους. Λογικό να ρωτηθούν πρώτοι αυτοί ή έστω και αυτοί για τις επικείμενες αλλαγές. Να προτείνουν λύσεις για τα υπάρχοντα προβλήματα. Τη συμμετοχή, έστω και σε συμβουλευτικό επίπεδο, των ίδιων των υπαλλήλων στη διαδικασία καταγραφής των προβλημάτων του ΣΕΠΕ αλλά και στη κατάρτιση των λύσεων αυτών την είχαμε προτείνει από την αρχή της ζωής της παράταξής μας.
Εμείς μαζευτήκαμε συζητήσαμε, δράσαμε, αλληλεπιδράσαμε γράψαμε και καταθέτουμε τις απόψεις μας. Τις προτάσεις μας αυτές της στείλαμε στην πολιτική ηγεσία όπως προβλέπεται από την διαδικασία, τις δημοσιεύουμε και εδώ κάνοντας τες δημόσια προσβάσημες.

Ελπίζουμε να ληφθούν υπόψη!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

viernes είπε...

Όσον αφορά τις προτάσεις για την ανασυγκρότηση του Σώματος πιστεύω ότι η Αυτόνομη Πρωτοβουλία πρέπει να πάρει την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ να γίνει ένας ουσιαστικός ΔΙΑΛΟΓΟΣ για την Επιθεώρηση Εργασίας και το ρόλο της. Επίσης πρέπει να πάρουμε την ΠΡΩΤΟΒΟΛΥΛΙΑ για την καταγραφή των ιδιαίτερων προβλημάτων που απασχολούν τις Επιθεωρήσεις και τους συναδέλφους κατά τόπους (περιλαμβανομένου και του Υπουργείου).