15 Φεβ 2016

Κοινή συνεδρίαση Ομοσπονδίας και των Συλλόγων στις 16-02-2016

Μετά από τις απίστευτες δηλώσεις του πρώην υπουργού για συμμετοχή των συναδέλφων στη  συγγραφή των νομοθετικών εκτρωμάτων των προηγούμενων δυόμιση χρόνων  ακολούθησε αίτηση των εκπροσώπων της ΑΡΣΥ στο ΔΣ της ΟΣΥΠΕ για άμεση σύγκληση διευρυμένου ΔΣ της ΟΣΥΠΕ με τα πρωτοβάθμια σωματεία η οποία έχει ως εξής:

 "Καλημέρα, μετά τις σημερινές τηλεοπτικές δηλώσεις του κ. Βρούτση, ότι τα προηγούμενα χρόνια τους νόμους τους εισηγούνταν οι υπάλληλοι του Υπουργείου και ότι η ανακοίνωση της ΓΓΚΑ εκπροσωπεί το σύνολο
των εργαζομένων του υπουργείου, η κα Σταθοπούλου και εγώ αιτούμαστε την άμεση σύγκληση διευρυμένου ΔΣ της ΟΣΥΠΕ με τα πρωτοβάθμια σωματεία προκειμένου να πάρει θέση η ΟΣΥΠΕ.

Προσωπικά δεν εισηγήθηκα ή επεξεργάστηκα κανέναν μνημονιακό νόμο (κοινωνικό πόρο, κόψιμο μισθών και συντάξεων,  ρήτρα μηδενικού ελλείμματος κλπ). Αν υπάρχει συνάδελφος που θέλει να λάβει τα εύσημα για τέτοιες εισηγήσεις να βγει να το πει με τ' όνομα του. 
Όπως δεν είχαμε συμμετοχή στο νόμο Κατρούγκαλου δεν είχαμε και στους προηγούμενους. Αρκετά με τα παιγνίδια μικροπολιτικής, να παίξουν αλλού όχι στην πλάτη μας. 
Οι υπάλληλοι του Υπ. Εργασίας δεν έχουμε καμία σχέση με τις μνημονιακές πολιτικές. 
Ειρήνη Φιλιππίδου "

H ανταπόκριση στο αίτημα μας ήταν άμεση και  αύριο 16/2/2016 και ώρα 10:00πμ στην αίθουσα του 5ου ορόφου να γίνει  κοινή συνεδρίαση της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων με θέμα «τις δηλώσεις του πρώην υπουργού εργασίας καθώς επίσης και την όλη εξέλιξη για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: